Forumet - Vad händer och vad kan jag göra?

Vad händer och vad kan jag göra?

110 1 2
Jag fikade med en tjej för 3 dagar sedan. Hon är med min vän sedan ungefär 1 år tillbaka. Men vi har aldrig haft den här chansen att prata så mycket, men det är ju för att vi inte är jätte bra vänner helt enkelt.

Men vi fikade och jag kände att det var väldigt trevligt och jag skickade iväg ett sms 2 timme efter och tala om att jag tyckte det var trevligt och att jag skulle kunna tänka mig göra det igen.

Hon svarade på ett positivt sätt. Tror jag, för det är ganska svårt att tolka sms. Men hon skrev ''ja, det var trevligt:)''

Sedan träffades vi 2 dagar efter på en ute kväll med kompisarna. Vi pratade inte så värst mycket då. Varför vet jag inte, men jag fick inte ut så mycket ur min mun. Även fast jag ville det. Hon hade ju det beteendet som hon brukar ha, men ändå samtidigt lite samma i sättet som jag var under kvällen. Men det kanske var jag själv som påverkade det hela.

Vi har skrivit/sms i 2 månader nu kanske och jag kan erkänna att jag har ett litet intresse för henne. Men inte allt för stort. Hur gör jag nu? Vi har inte hört något från varandra på cirka 3-4 dagar, så skulle behöva lite hjälp och råd :)

Seriösa svar uppskattas!
Anden94:

Jag fikade med en tjej för 3 dagar sedan. Hon är med min vän sedan ungefär 1 år tillbaka. Men vi har aldrig haft den här chansen att prata så mycket, men det är ju för att vi inte är jätte bra vänner helt enkelt.Men vi fikade och jag kände att det var väldigt trevligt och jag skickade iväg ett sms 2 timme efter och tala om att jag tyckte det var trevligt och att jag skulle kunna tänka mig göra det igen.Hon svarade på ett positivt sätt. Tror jag, för det är ganska svårt att tolka sms. Men hon skrev ''ja, det var trevligt:)''Sedan träffades vi 2 dagar efter på en ute kväll med kompisarna. Vi pratade inte så värst mycket då. Varför vet jag inte, men jag fick inte ut så mycket ur min mun. Även fast jag ville det. Hon hade ju det beteendet som hon brukar ha, men ändå samtidigt lite samma i sättet som jag var under kvällen. Men det kanske var jag själv som påverkade det hela.Vi har skrivit/sms i 2 månader nu kanske och jag kan erkänna att jag har ett litet intresse för henne. Men inte allt för stort. Hur gör jag nu? Vi har inte hört något från varandra på cirka 3-4 dagar, så skulle behöva lite hjälp och råd :)Seriösa svar uppskattas!


ehd igen:

fråga om hon vill ta en till fika eller om hon vill hitta på nåt bara


Tycker ovanstående låter som en jättebra ide! Lycka till!