Forumet - Vad håller han på med?

Vad håller han på med?

845 0 7
Okej det är såhär att en av mina närmsta killkompisar har börjar bete sig annorlunda sedan ett par veckor tillbaka. Surprise liksom, eller hur många gånger har man inte hört det?

Det började för ett par veckor sedan då vi låg och kollade på skräckfilm. Han började ge mig komplimanger om mina ögon och min kropp. En stund senare in i den läskiga filmen ville han hålla om mig för att jag inte skulle bli rädd för filmen (lol) och det hela slutade med att vi låg och skedade ett bra tag. När jag sedan skulle hem fick jag en lång kram och vi fortsatte skriva på snap under kvällen. 

Ett par dagar senare åkte jag utomlands i en vecka och vi fortsatte prata som vanligt. Men helt plötsligt började hans kommentarer och komplimanger om min kropp än en gång rulla in. Dagen efter han skrivit ovanligt mycket slutade han svara på mina snaps, han bara öppnade dem gör att sedan ignorera dem. Detta fortsatte i två dagar, sedan blev han väldigt pratglad en dag innan jag skulle hem. 

För två dagar sedan kom jag hem igen och nu har han börjat ignorera mig igen. De enda snaparna jag får av honom kommer på natten runt kl 2/3 då han vet att jag brukar sova och därför inte svarar. 

Någon där ute som vet varför han beter sig så konstigt? Hur ska jag lösa detta? Åh snälla hjälp mig haha så förvirrad här!

Inga kommentarer

Senast ändrad 21 Jul 2016, 16:52 av Confused.girl
Tråden har 7 svar. Sortera efter:
Liten update här! Skrev till honom och frågade om jag hade gjort något fel eftersom att han ena dagen är jättesnäll mot mig och skriver massor för att sedan nästa dag ignorera mig helt. Han svarade med ett förlåt och att han varit lite inaktiv på sistone. Dock blev det inte bättre utan han har fortsatt ignorera mig sedan dess.

Var nu ikväll ute och gick med en kompis som fick syn på killen bland ett gäng ungefär 20 meter bort bara. Jag kände att jag inte klarade möta honom med alla de människorna där så jag tittade bort för att undvika ögonkontakt, dock vet jag att han såg mig men han sket i det och fortsatte snacka med sitt gäng. Känns som att allt går utför just nu alltså... Jag tog ändå ett steg och frågade vad som händer men han verkade inte bry sig så mycket.

Frågan är nu, ska jag skita i honom tills han skriver till mig eller vad händer?

Spana också in:

men vad känner du kring det hela?