Forumet - Vad hamnade i min drink?

Vad hamnade i min drink?

7121 0 65
I onsdags var jag ute med ett par vänner, först var vi på en lokal pub och jag drack kanske 3 cider, sedan gick vi till en nattklubb för att dansa lite och jag drack två gin&tonics. Efter den sista drinken började jag må sjukt konstigt, jag minns inte överhuvudtaget hur jag kom hem eller när jag somnade, jag vet bara att jag vaknade upp hemma med sambon och vår gäst i lägenheten och mådde SÅ. JÄVLA. DÅLIGT.

Kräktes från fem på morgonen till tio-elvatiden, fick lite sömn, gick upp och kräktes, om och om igen. Allt snurrade, fick synrubbningar och trodde att huvudet skulle klyvas itu. Har aldrig mått så dåligt.

Jag är lite orolig för att någon skulle ha försökt spetsa min drink med något, och isåfall - vad kan det vara som orsakar det där? Kändes nästan som metanolförgiftning eller något, fast då hade jag väl varit död nu?! Svär på att det inte var en vanlig släng av bakfylla, jag har aldrig reagerat sådär, inte ens med mer alkohol i kroppen efter en kväll.

Spana också in:

krasch:

Ibland blir man ju packad av att lukta på sprit och ibland krävs det att man bäljar i sig en flaska captain morgan (kanske inte riktigt..).


Men det är så knäppt, jag har ju ändå druckit ganska regelbundet och det här var ju närmast en lugn kväll, mitt i allt började det bara snurra och svänga till och så är allt svart. Ena sekunden gick jag in på nattklubben, andra sekunden var jag hemma på toan och visste inte alls vad som hänt där emellan. Jag får aldrig blackouts och jag kräks mycket sällan efter en utekväll så jag försöker bara hitta en vettig anledning till varför jag reagerade [sad]

Kanske värmen?! En gång var jag så bakfull att det liiiite liknade detta, då hade vi varit i bastun kvällen före!
timeisrunningout:

jag minns inte överhuvudtaget hur jag kom hem eller när jag somnade, jag vet bara att jag vaknade upp hemma med sambon och vår gäst i lägenheten och mådde SÅ. JÄVLA. DÅLIGT.


En klasskompis har blivit drogad två eller tre gånger och då blev hon helt förlamad. Hon var helt klar i huvudet och förstod allt men kunde inte röra sig. Vet inte om det var rohypnol men det var någon våldtäktsdrog hon fått i sig.

Låter alltså inte som rohypnol...
Sagitta:

När jag är ut håller jag hårt i min drink och dricker rätt kvickt.


Brukar vanligtvis göra det också. Vi satt vid ett stort bord med bara kompisar och så, men det fanns ett tillfälle när jag skulle betala, så tappade jag pennan jag skulle skriva under med under disken, då kunde någon ha petat i något.

Vet ej.
Myksa:

Låter alltså inte som rohypnol...


Påstår ju inte att någon hällt i mig rohypnol, men jag är 80% säker på att jag fått i mig något jag inte var medveten om att jag betalade för, och jag undrade bara om det finns nåt folk kan hälla i drinkar förutom metanol som ger samma symptom efter förtäring.

Det var ju knappast en rapedrug jag blev utsatt för, ingen vill väl våldta någon som kräks och är halvblind. [mad]
timeisrunningout:

Men bara alkohol ger ju inte synrubbningar och två cider+två drinkar ger verkligen inte sådana blackouts.


det tror jag nog det kan göra.

man tål olika mycket olika dagar, de två gånger jag fått blackouts har jag druckit mindre än vanligt (?! liksom)

I de flesta fall där folk tror sig blivit drogade och beskriver ett ovanligt rus, så har de inte blivit det.