Forumet - Vad har du gjort idag?

Vad har du gjort idag?

41230 3 817

Spana också in:


vincebruh:
vad går dedär spelet ut på då?
Det finns ett antal olika världar som alla har räknats som D&D. Den som är deras huvudsakliga spelvärld är Faerun (Forgotten realms), sedan har de haft ett antal, kommer säker glömma en hel del: Ebberron (mycket mer tekniks avancerad än de andra), Krynn (Dragonlance-settingen), Spelljammer (rymdfärder med magiska skepp), Al-Qadim (Arabisk-inspirerat), Birthright (mer Game & Thrones inspirerat), Greyhawk (en väldigt gammal setting känd från böckerna om Fahfrd och Grey Mouser). Fanns även en asiatisk-inspirerad version till 1st ediiton advnaced Dungeons & Dragons. Sedan en som jag inte kommer ihåg, men som hade kannibalistiska halflings. Ravenloft (började som ett äventyr och blev sedan en gotisk spelvärld)

Skulle säga att modulerna är väldigt låsta till respektive utgåva, då regelsystemet ändrats rätt mycket. Det går att räkna om saker, men det är extremt mycket jobb med. Den det finns överlägset mest material till är Faerun-settingen, som de haft som standard sedan 2nd edition. De har till och med gett ut en ny uppdaterad version av en del av deras klassiska äventyr (modulen Yawning portal).Cool
Har gjort allt och inget, tog blodprov imorse för en undersökning så gick upp direkt efter en dröm jag ännu inte har släppt, handlade till picknick och sedan bara stått framför spegeln. Kunde inte koncentrera mig eftersom just idag har jag inte duschat och det var inte kul att göra sig fin när man känner sig ofräsch. Nu är jag pigg för att jag har sovit och känner mig stressad för att jag måste leta upp en buss innan jag går och lägger mig.