Forumet - Vad har du gjort sen du reggade dig på ungdomar.se?

Vad har du gjort sen du reggade dig på ungdomar.se?

2466 0 82
Jag loggade in idag för kanske första gången i år. Jag har tänkt att vi ska diskutera vad vi har gjort sen vi blev medlemmar på ungdomar.se.

Jag blev medlem för att jag fick sommarjobb på ett datorföretag som var tråkigt. Jag var aktiv under min första sommar här men sen slutade jobbet och jag hade ingen dator längre.
När jag tog studenten 2009 så fick jag en dator och internet av min mormor. Där och då förändrades mitt liv.
Jag blev aktiv här men än mer aktiv på den gamla godingen bilddagboken.se. När facebook blev the shit var det där jag började hänga. Jag fick jobb efter studenten som kock på en restaurang i stan. Där har jag jobbat tills idag som är min sista dag. Under förra året var jag lärare för elever på en gymnasieskola. Jag lärde dom laga mat och att mat är intressant och roligt och intressant. Om två veckor flyttar jag till London på obestämd tid. Jag har inget hem och inget jobb och jag börjar bli nervös.

Spana också in:

2006 skrev jag in mig här!
Sedan dessa har jag:
Spammat.
Hittat galet trevliga människor här.
Träffat galet trevliga människor härifrån.
Blivit tillsammans med människor härifrån.
Dumpat människor härifrån.
Tagit mig igenom gymnasiet.
Varit väldigt full, många många gånger.
Omreggat pga var ej samma människa som den förra användaren speglade.
Pluggat lite på Universitet.


Alltså, i princip allt i mitt liv som är något har nog egentligen hänt sedan jag reggade mig här första gången [cute] Såååå listan kan bli för lång.
Jag reggade mig här sommarlovet 2009, jag hade då försökt nå ut med mitt bitchande om diverse saker på flashback i något år eller två men där fanns det en monumental konkurrens och på något vänster hamnade jag här med något slags plan att bli en stor bitcharefisk i den lilla umdammen, enklare att få ryktbarhet här. Första halvåret nördade jag mig ganska friskt här sedan har det mer varit i omgångar i takt med att datorer och liknande har tappat dragningskraft mer och mer hos mig.
När jag reggade på um så hade jag aldrig varit full, aldrig kysst någon, aldrig haft sex, aldrig varit kär, aldrig fattat grejen med hiphop, aldrig haft en bästa vän, aldrig rökt en ciggarett, aldrig knarkat osv osv osv... har brutit mot alla dessa aldrig [cool]

har fortfarande aldrig klarat ett final fantasy dock [sad]
jag har: hoppat av från budogymnasiet, slutat träna karate, tagit studenten, varit kär för första gången, förlorat oskulden, haft mitt första förhållande. haft 2 störda förhållanden och ett friskt. hatat um:are, älskat um:are (2, varav jag älskar den ena fortfarande, han har dock ej konto längre och den andre är så gott som aldrig inloggad), varit kär i en fjolla, blivit dumpad, börjat universitetet, börjat träna karate igen, varit deprimerad, fått en ny dator, tagit mina första hp, varit genuint lycklig för första gången mm.