Aviseringar
Rensa alla

vad har du på din pizza?


23an
 23an

Istechetvåpunktnoll: Alltså, vad är grejen med pommes på pizzan? Blir det inte äckligt med saggig potatis?

Beror helt på hur pizzerian gör pommesen. Många som är dåliga på att göra vettig pommes men om man lyckas få dem lagom hårda tycker jag att det går alldeles utmärkt samt att det blir mättande och gott.


   
SvaraCitera

Fkpaw:

är gott, så är en kebabpizza på västkusten :p massa grönsaker

Hmm, ska tänka på det


   
SvaraCitera

Grus, träflis, råolja m.m.


   
SvaraCitera
Cobrak

SvenskWithAttitude:
Mozzarella, tomatsås och oregano. Mycket glad

+ smörstekta champinjoner = matorgasm


   
SvaraCitera
Cobrak

pizzakanter åh himmelriket


   
SvaraCitera

Istechetvåpunktnoll:

Hmm, ska tänka på det

och man lägger på den efter så den varit i ugnen etc så den är färsk liksom, annars äre ju inte gott ://


   
SvaraCitera

Fkpaw: och man lägger på den efter så den varit i ugnen etc så den är färsk liksom, annars äre ju inte gott ://

Ja, men blir det inte väl slaskigt med tanke på att gurkn är 99% vatten?


   
SvaraCitera

tss, på västkusten, det är det normala sättet att göra kebabpizza. kmr aldrig våga beställa en kebabpizza i uppsala igen. inte hawaii heller. ingen pizza. de kan ingenting. 


   
SvaraCitera

Jag gillar en pizza som heter "Kyckling curry". Det är en amerikans pan pizza, på vilken det är kyckling (ganska stora bitar, me like fucking mycket), banan och curry. Och ananas.
Finns i 3 storlekar.


   
SvaraCitera

UVeGlx2.png


   
SvaraCitera

adaq:
kebab å pommes

Fyfaaan va gott, lite vitlökssås och isbergssallad också


   
SvaraCitera

sarab00:

Fyfaaan va gott, lite vitlökssås och isbergssallad också

Vem fan har vitlökssås... ?kebabsås is da shit


   
SvaraCitera

adaq:

Vem fan har vitlökssås... ?kebabsås is da shit

inskränkta stockholmare Rodnar


   
SvaraCitera

adaq:

Vem fan har vitlökssås... ?kebabsås is da shit

Vitlökssås. 


   
SvaraCitera
milste

Imo alla som har frukt på sin pizza borde bli avrättade på gatan via avhuggning. Man kör alltid standard skinka och champinjoner capriciosa bois 
Galen


   
SvaraCitera