Forumet - Vad har folk emot bögar?

Vad har folk emot bögar?

5029 0 204

Spana också in:

Stringburka:

COME ON!
Det är inte så längre. Det har inte varit så på länge. Visst finns det homofober, men inte är det i närheten av "alla" eller ens en majoritet.


Både på min skola och framför allt på mitt jobb så snackar nästan alla killar om att de hatar bögar och att de borde dö... går fan inte en dag utan att de börjar snacka illa om bögar... och då är ändå en kille på jobbet bög också, så jo det är rätt vanligt fortfarande... fast kanske inte bland dina hippies.
Det verkar vara tvärtom tycker jag. Alla bögar får lov att hångla hur mycket som helst in public utan att folk reagerar. Folk reagerar kanske nästan mer om det är ett heterosexuellt par som är så galet uppslukade av varandra, eftersom de tänker "jag måste acceptera homosexualitet, så det är ok" (pk) och så ler dem kanske till och med. Har bara sett ("hånglande") lesbiska in public en gång, och de satt mest och klappade varandra på benen och gav varandra en puss då och då. Folk stirrade.
Infraröd:

Har bara sett ("hånglande") lesbiska in public en gång, och de satt mest och klappade varandra på benen och gav varandra en puss då och då. Folk stirrade.


Och du tror dom hade stirrat mer om det var heteros...[rolleyes]

Men varför är det så mycket lättare att acceptera lebbos än gayos?
Fagerjärn:

För att kvinnan är en skön varelse, mannen en grotesk.


Konstigt att ni groteska män kan få kvinnor då...

Det är säkert för att män har för mycket makt som bögar ej e accepterade, alltså en feministfråga!!! Om kvinnorna hade makten skulle bögar va välkommna...
svartarosen:

Bögar är fan hetare än lesbiska


Nej [no-no]
Äskar tanken på två tjejer som håller på med varandra.

Men jag stör mig på att alla hatar bögar. Tror dom flesta tänker på sexet. Jag blir äcklad på tanken av heterosex. Men jag går inte runt och hatar heterosar. Dom hotar väl manligheten tror väl dom flesta män, men jag tycker man ska veta att alla bögar är inte fjolliga.