Forumet - Vad har han för problem?

Vad har han för problem?

1235 0 25
Okej, nu får ni ursäkta mitt lilla (meningslösa) utbrott men är förkyld, trött och mår allmänt dåligt.

Idag när jag skulle åka buss hem så satte jag mig längst bak i bussen, i vänstra hörnet. Satt ensam på raden (bussen var ganska tom) och i sätet framför satt en kille. Jag var trött, förkyld och allmänt seg, så jag blundade för att försöka sova lite. Öppnade ögonen och upptäckte att killen i sätet framför sitter på snedden, med huvudet vridet bakåt och glor på mig. När jag tittar tillbaka tittar han snabbt bort och börjar titta framåt. Tänkte inte så mycket mer på det, utan fortsatte blunda. När jag åter igen öppnade ögonen så gjorde han samma sak igen.

Jag började bli irriterad och undrade vad fan människan har för problem! Märker han inte att jag upptäcker att han ständigt glor på mig!! Han gjorde så att jag inte längre ville blunda/sova. Så jag försökte hålla mig vaken. Men ändå gjorde han likadant!! Han vred flera gånger på huvudet och glodde, och när jag tittade tillbaka så tittade han snabbt bort. Han kanske gjorde detta minst 5 gånger under hela resan!

Vad fan gör man så för? Han fattar väl att jag upptäcker att han glor (om han nu inte vill att jag ska upptäcka det) ??? Himla irriterande alltså.. GRRRRR [mad]

Spana också in:

Harpyja:

whine whine, en kille tycker att jag är attraktiv och jag vill sova, whiiiiine


Attraktiv? Tror jag knappast. Han verkade bara konstig. Han höll på med mobilen o tittade ständigt bakåt. Ett tag undrade jag om han undrade om jag tjuvkikade på det han skrev i sms eller nåt!

loom:

Om din var normal kan du väl bara ta det som en komplimang.


Ska väl försöka tänka så då. Även om jag inte tror en vettig människa gör så, även om man tycker någon ser "attraktiv" ut.
Macktorsken:

92-89 som i 18-21?


ja, menade såklart född år 92-89..

Macktorsken:

Det är bra om du lär dig säga emot, en del människor behöver lära sig att man inte kan göra vad som helst.


sant [shake]

BLODÅDRA:

Du vill ju bara att vi ska säga "han tyckte ju du var snygg juuuuee" så jag tänker inte säga det.


tror ärligt inte det har något med det att göra. jag skulle ändå inte glo på nån sådär även om jag tyckte människan var snygg eller ful eller vadsomhelst.. och om man tycker nån är snygg så kanske man skulle fortsätta titta när jag glodde tillbaka, inte bara låtsas som ingenting o börja titta framåt.
youmademe:

sådär är jag med.. tar det bara negativt om nån glor sådär, inte positivt som alla andra här verkar tro


mm jag menar att det är helt okej att nån kollar på en och sen väder sig, men såna där som glor i flera minuter ''[chocked]''

har bara lust att peka fingret, men är för artig [blush]
youmademe:

jag skulle ändå inte glo på nån sådär även om jag tyckte människan var snygg eller ful eller vadsomhelst.. och om man tycker nån är snygg så kanske man skulle fortsätta titta när jag glodde tillbaka, inte bara låtsas som ingenting o börja titta framåt.


Killar är socialt inkompetenta och efterblivna, surprise.
ÅH händer mig sjukt ofta när jag åker kommunalt, kan ta det som hände mig idag som exempel.
Satt på tåget mot Mörby Centrum, en kvinna hoppade på vid Gamla stan. Det fanns fyra stycken stolar, tre var upptagna och den ena längst in var tom, den andra satt jag på.
Kvinnan valde att tränga sig in och sätta sig framför mig. Hon glodde som haha-jag-är-så-mycket-bättre-än-dig och gav mig snea blickar hela tiden, kollade på mig från topp till tå. Hon höll på som en del 14 åringar brukar göra. Denna kvinna var över 40 bast. Irriterande? Ja.
Så jag glodde tillbaks, gav henna likadana blickar och langade en haha-nej-det-är-jag-som-är-mycket-bättre-än-dig-blick.
Så fort hon märkte att jag märkte att hon glodde så kollade hon bort, säkerligen när jag skapade ögonkontakt med henne.
Feg var hon.

Så nästa gång detta händer dig, glo tillbaka! Skapa gärna ögonkontakt också, en del verkar vara livrädda för att ha ögonkontakt med andra. Ifall du inte orkar hålla på med löjligtheter kan du istället fråga vad som är problemet, ifall han/hon ser någonting intressant eller helt enkelt .. VAD I HELVETE ÄR PROBLEMET. [smile]
cassaaandra00:

kollade på mig från topp till tå.


hatar sånt där, speciellt att de inte heller på något sätt är diskreta!

cassaaandra00:

Så fort hon märkte att jag märkte att hon glodde så kollade hon bort, säkerligen när jag skapade ögonkontakt med henne.


haha var ju samma för mig med killen på bussen idag. han tittade bort så fort man tittar tillbaka, men man ser ju ändå i ögonvrån att de tittar på en, så fattar inte hur dumma de egentligen är om de tror att man inte märker att de tittar på en.