Forumet - Vad har killarna som kollade på porr för kvinnosyn?

Vad har killarna som kollade på porr för kvinnosyn?

4748 0 69

Pink Purple Babe: Jag vänder nästan på frågan - vad är det för porrfilmsproducenter/filmskapare som producerar kanske 90% av alla porrfilmer idag? Porr i sig ser jag inte som kvinnoförnedrande men sådana filmer som ditt inlägg beskriver är det. Och sådana jävla skitfilmer avskyr jag.  Tumme ned   Arg
Ja alltså att folk privat spelar in när de har sex på olika sätt är ju inget problem så länge båda är med på den typen av sex de har. Problemet är ju pengarna och porrindustrin. Det gör sexet till människors försörjning och då går du för pengarnas skull och för att behålla jobbet med på saker du inte skulle gå med på i sovrummet om du inte fick betalt. Både män och kvinnor utnyttjas väldigt grovt i branschen. Egentligen är det konstigt att porrindustrin inte är förbjuden. Borde ju klassas som prostitution att betala människor för att ha sex.

Rödingajäveln: Ja alltså att folk privat spelar in när de har sex på olika sätt är ju inget problem så länge båda är med på den typen av sex de har. Problemet är ju pengarna och porrindustrin. Det gör sexet till människors försörjning och då går du för pengarnas skull och för att behålla jobbet med på saker du inte skulle gå med på i sovrummet om du inte fick betalt. Både män och kvinnor utnyttjas väldigt grovt i branschen. Egentligen är det konstigt att porrindustrin inte är förbjuden. Borde ju klassas som prostitution att betala människor för att ha sex.
Problemet med både porr och prostitution är att den är så väl sammanlänkad med människohandel. Kanske inte just vad beträffar de största filmbolagen som gör porrfilm men desto mer när det gäller mindre bolag från de fd gamla öststaterna här i Europa. Även när det gäller porrklubbar i de större västeuropeiska städerna som Berlin, Hamburg, Frankfurt, Düsseldorf, München, Amsterdam, Brüssel, Paris osv har alltför många tjejer som fullt klart inte är där av egen fri vilja.
Jag och en killkompis åkte runt i Europa förra sommaren 2013 och det var mycket elände vi fick se. Gråter

Spana också in:

Tror de har en annan än vad de visade där. 

killar i tonåren -> spela lite tuffa -> ens "porrpersonlighet" skiljer sig från den "IRL". 

tänder också på porr där kvinnor blir lite förnedrade, det innebär inte att jag har en annan syn på kvinnor än de som tänder på "bra" porr väl? Rodnar 

jag menar, porr är porr. 

S3ON: Tror de har en annan än vad de visade där. 

killar i tonåren -> spela lite tuffa -> ens "porrpersonlighet" skiljer sig från den "IRL". 

tänder också på porr där kvinnor blir lite förnedrade, det innebär inte att jag har en annan syn på kvinnor än de som tänder på "bra" porr väl? Rodnar 

jag menar, porr är porr. 
jo d gör d


Kudhos:
NEJ ALLT ÄR SVART ELLER VITT. 

HUR KAN DU SOVA OM NÄTTERNA MED SÅDAN BRISTANDE GENUSMEDVETENHET?

GråterGråterGråter
du uttalar dig så jävla dumt ofta, rasistiskt, sexistiskt och nedvärderar folk som mår dåligt. förstår inte hur du ens klarar av att leva med dig själv. 
Vad jag kommer ihåg så har jag inte kollat på porr på 1år och om jag ska kolla på p*rr så ska det endast vara animerat om jag nu får för mig att kolla på ett.

JAg tycker att porr är kvinnoförnedrande men jag tycker det också för mannen men mest för kvinnan, jag tycker att det är vidrigt o jag tycker att alla skolor i hela Sverige ska blockera vissa sidor som är olämpliga som t.ex. porr. JAg tycker att alla datorer på ofentlig plats ska ha att vissa sidor är blockerade. Om man nu ska kolla på p*rr så kan man göra det hemma.

amsi:
att det är vanligt betyder att det är okej?
Det är okej att ha en fetish. Bara för att man tycker om något i sängen betyder inte att det formar personen och dess synsätt utanför sängen. Om ett par gillar att ha dom/sub sex betyder inte att killen har dålig kvinnosyn utanför sexet. Det är bara något de båda går igång på.