Forumet - Vad har ni emot personer från östergötland?

Vad har ni emot personer från östergötland?

19067 0 92

Tula:
Vi övermänniskor behöver inga psykologer!
Som sagt, är rädd att du själv måste inse att du är sjuk, finns inget någon annan kan göra annars, att leva med ett storhetsvansinne som detta gör dig inte gott i livet lille vän, tvärt emot, det kommer att slita dig samman i bitar en dag. :(


Spana också in:


elverpigen:
man kan inte styra ett land endast med insikt i hur det ser ut i en "storstad". resten av landet är landsbygd och innehåller väl sådär 75% av landets totala befolkning. att vara stockholmare kan vara lite av ett handikapp.
Vi strävar givetvis inte efter att ta över samtliga landskap över en och samma natt, detta kommer att ske under många århundranden, men en bra start är alltid en bra start.

Lyckas vi få hit människor från grann-landskapet (vilket nu det är) och dessa förökar sig här så tar det cirka 80 år innan alla "invandrare" är döda och samtliga är Stockholmare. :)

Efter detta stadiet kan man ta itu med ett annat landskap osv, lyckas vi lära befolkningen på andra orter att anpassa sig efter oss. tala som oss o.s.v. Så behöver vi inte ens flytta på den, då kan de bo kvar i ett försvenkat Sverige. :)