Forumet - Vad har ni för tankar om sex?

Vad har ni för tankar om sex?

3584 0 14
Hejsan!

Själv tycker jag att sex är oerhört läskigt faktiskt. Obehagliga upplevelser har dessvärre gjort att jag idag har en väldigt negativ inställning till sex, och det är väldigt jobbigt. Men jag intalar mig att den där hemska obehagskänslan bara sitter i huvudet, så nu har jag bestämt mig för att ändra på det!

Jag är bara lite nyfiken på att få höra vad ni har för tankar om sex. Spännande, fantastiskt, läskigt eller hemskt? Hur ser ni på sex? Om ni nu har haft sex, hur är bra sex för er? Och till er som inte har haft sex, hur tror ni att det kommer att kännas och vara? :)

Inga kommentarer

Tråden har 14 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

underbart!, elr de beror ju helt klart på vem man har det med, om man har det med den där speciella personen så är det helt underbart! man vill nästan inte sluta liksom :$ man vill bara ha den andra personen så nära som möjligt, kyssa, ta på varran, vara i varran osv :$
det är lite konstigt... lite som att man blir galen om man inte äter så kan man bete sig galet om man är jättekåt och samtidigt frustrerad

Sex är inte dåligt eller enbart negativt men det är speciellt och för många privat, dessutom väldigt olika för alla... Så tycker inte det är konstigt att man kan tycka viss sex är konstig.

som att tycka att någon går eller talar konstigt
sex som "fenomen" eller vad man ska kalla det, tycker jag är överskattat. förstår t ex inte hur det kan finnas en så stor industri kring det.

annars är det fint, mysigt och bra, under rätt förutsättningar med rätt person. känns som att man kommer en annan människa så väldigt nära (under förutsättning att det inte är enbart ytligt sex med ngn random)

(obs pratar bara om mig själv i hela inlägget så ta ej åt er om ni ej tkr samma osv)

Spana också in:

Sex är bara till för fortplantning allt annat är synd Förvånad haha nä men det är överskattat helt klart, blir vad man gör det till, sen spelar det ju såklart in VEM det är man har det med också. Ha sex bara för sexets skull tilltalar inte mig. Jag vill ha känslor för den jag ligger med, annars är det bara ännu ett meningslöst knull till ingen nytta som inte leder någon vart.