Forumet - Vad har ni gjort denna nationaldag?

Vad har ni gjort denna nationaldag?

4637 1 67

Egentligen vill jag bara berätta hur duktig jag själv har varit (vi struntar i jantelagen ett litet tag), men ni får gärna svara ändå! Tror inte att jag har fått tillräckligt med social stimulans idag så jag spammar ned forumet istället, hehe.

Jag har lagat en väska, gjort ett armband, spikat upp två tavlor och målat om runt mina fönster:

Picture0754.jpg
Ena fönstret. Det är svart istället för vitt, tycker det blev stentufft och nu hoppas jag att det kommer bli liiiitelite mörkare i mitt rum pga reflekterar antagligen inte ljuset lika mycket som det vita gjorde.

Nu ska jag klippa tyg med min jättestora sax:

Picture0748.jpgHur är det med er då? Vad har ni gjort? Har ni haft kul??

(Lägg märke till att taggarna rimmar)

Spana också in:

först var jag + familj i södertälje och köpt bla ny hårfärg pga misslyckades. där käkade jag en glass med 2 kulor. lakrits och citron. sedan åkte vi hem, jag färgade håret, det vart mkt bättre. sedan fixade vi oss och begav oss mod min brorsas polares studentmottagning. där åts det och dracks det. 2-3 vuxna vart lite för berusade och jag kan inte låta bli att tycka det är pinsamt. skulle aldrig låta mig bli full i såna sammanhang (iofs är det inte trevligt att bli för full någonsin), särskilt inte med massa barn i bilden. men det var skittrevligt ändå. nu är jag hemma och ligger i min säng och lyssnar på öland rootsspellista.


manul: Ätit curry och spelat Civilization V i 7-8 timmar som Djingis Khan.
Vad kul! Gillar datorspel.

höna: köpt bla ny hårfärg
Vilken färg?

höna: brorsas polares studentmottagn
Åh, studentmottagningar brukar vara trevliga ting.

höna: lite för berusade och jag kan inte låta bli att tycka det är pinsamt
Nä jag håller faktiskt med. Fokus ska väl ändå ligga på studenten och då tycker jag att folk kan se till att inte bli påtagligt påverkade.

passe aro :
japp! smidigast + så kul är det inte att handla. planerar lite överskådligt vad jag ska käka under veckan så handlar jag för en vecka ungefär. brukar bli samma vecka efter vecka lol så går mest  efter rutin inne i affären. 
Jooo, gillar att handla, välja ut massa gott att fylla skåp å grejer med. Haha, men det är väl rätt smidigt ändå, då kanske man slipper handlingslista å hela kalaset.

nubbie:
Aha, fint! Det var egentligen det jag var ute efter när jag färgade, blev lite intensivt rött detta, fast jag passar ju rätt bra i det ändå!
mitt vart också lite för insentivt rött... men har köpt en koppar-färgbomb, skitdyr pryl från revlon, hoppas att den ska förstärka det mer kopparaktiga.  men satan vad svårt det är!! mitt hår hatar mig, först blondera, färgade (vart fult), färgade igen. måste typ inpackninga det varje dag nu känns det som.

Suttit i mitt mörka rum med neddragna persienner och dyrkat Darkthrone (Black Metal band för er som ej orkar googla) samtidigt som jag suttit och skrivit texter.

Samt suttit och tittat ut suckandes och skakandes på huvudet åt alla Högerextrema samt Vänsterextrema avskum till "politisk engagerade". Högern var ju för löjlig med sina konservativa jävla predikningar och vänster var fittig på det sättet att ropa ut "skända flaggan" och allt detta skit.