Forumet - Vad har ni testat för droger?

Vad har ni testat för droger?

3297 0 35
Ja, som frågan lyder; vad har ni testat för droger?
Givetvis syftar jag inte på koffein, alkohol eller nikotin.

samt vad tycker ni om de droger ni har testat eller de droger era kompisar kör på?
I min mening snackas det för lite om droger i det svenska samhället när det vid detta lag har blivit en normalitet bland ungdomar runt om i landet.

SDniklas: Gräs/hasch
kokain
amfetamin
salvia
mdma
mda
Lsd
ketamin
Benzo
metamfetamin

Är väl tjack å kola som jag uppskattar mest av dem.
Det enda jag inte är så bekant med är metamfetamin, har hört att det är svårt att få tag i i Sverige. Hur var det? Vill minnas att jag hört att det är en av de mer beroendeframkallande drogerna. Är det stor skillnad från amfetamin?

Spana också in:


titlover: Bara cannabis dvs hash, marijuana och olja. Droger är inte min grej. Fattar inte individer som SDniklas som verkar vara tyngsta knarkaren/narkomanen på UM.  Arg  Tycker synd om killen. Kanske dags för honom att uppsöka ett behandlingshem!  Gråter
Du måste lära dig förstå hur människor fungerar och varför de gör saker.

SDNiklas behöver inte vara en utarliggarpundare bara för att han provat på droger, man kan exempelvis använda det i terapeutiskt syfte för sin egen hälsas skull.

stiftelse:
Du måste lära dig förstå hur människor fungerar och varför de gör saker.

SDNiklas behöver inte vara en utarliggarpundare bara för att han provat på droger, man kan exempelvis använda det i terapeutiskt syfte för sin egen hälsas skull.

SDniklas:
Det är lugnt, det mesta har jag bara provat enstaka gång för nyfikenhetens skull. Bara beroende av nikotinMycket glad
Nu är jag varken läkare, psykolog eller psykiater så jag har väl egentligen noll erfarenhet om varför personer håller på med droger. Oavsett om det är uteliggaren som genom att stjäla eller råna privatpersoner försörjer sitt missbruk. Eller rockstjärnan som är mångmiljonär eller miljardär lägger sin förmögenhet på droger och på det sättet förkortar sitt liv. I vissa fall avslutar det i förtid genom överdos.

Jag satt och såg på TV4's "Efter Fem" igår där de intervjuade överläkaren på Sahlgrenska i Gbg vad beträffar att inom ett drygt halvår lär "Covid-19 pillret" finnas på marknaden som kommer att ersätta vaccinet i form av injektion. Han tillade rent allmänt att all medicin - OBS ALL MEDICIN har BIVERKNINGAR. Men för att bli godkänd så måste det positiva överväga det negativa.

Här kommer just problemet med droger. Får man medicin av sin läkare utskriven på recept så är preparatet godkänt och det finns väldigt strikta regler om docering. Även renheten är läkemedelsgodkänd.

Men köper du droger av en knarklangare så har langaren noll koll på varken styrkan eller renheten. Är det 1/10 gram som gäller eller är storleken av ett saltkorn dödsdos?

Dessutom är jag fruktansvärt kritisk till att stöja maffian dvs kriminella organisationer.

Däremot är jag inte motståndare till att folk begår självmord även om grundfilosofin naturligtvis är att samhället ska stötta alla som mår psykiskt, och fysiskt dåligt, till 100%. Men det vet vi alla att samhället ger oftast blanka fan i dessa stackars krakar men det får vi väl beskylla den passiviteten slöddret som sitter i sittande regering för.  Arg