Forumet - Vad heter barnprogramet eller julkalendern?

Vad heter barnprogramet eller julkalendern?

918 0 9
Först trodde jag att det var en julkalander, men efter att ha kollat igenom årens senaste och inte funnit den misstänker jag nu att det bara var ett barnprogram jag såg.

Vissa av karaktärernas namn är typ 5 och 3, alla hänger ute i rymden och det finns bland annat en maskin som kan göra vilken mat som helst, "poff" (kan vara så att jag blandar ihop det med "En guide till glalaxen" haha).

Spana också in:

Först som sommarlovsprogram kom Vintergatan 5A, som handlade om att de behövde rädda jorden (miljön).

Andra året kom Vintergatan 5B som handlade p, att rädda Peos fru Ulla.

Vill minnas det var 2000 och 2001. Googla annars:P

Efter ett par år så gjorde regissören om serien, dvs. klippa etc. för att de inte fick visa serien i repris då den hade Snobben och Tippen och andra härliga små serier inklippt. Han döpte den till Tillbaka Till Vintergatan För att nu hade den fått lite mer kött på benen då Peo började berätta dessa två äventyr inför någon. Detta var då också två säsonger.

Vill minnas att detta var 2004.

2010 hade han gjort en ny uppföljare, Vid Vintergatans slut som mer eller mindre handlade om att rädda universum.

Om ett tag kommer de visa en ny serie som heter "Pax jordiska äventyr". Dock kommer den inte innehålla så mycket för vintergatan fans.

Han som skapat serien vill fortfarande göra en fortsättning på serien, då med det orginella skådisarna inblandade. Men inget är bestämt ännu.