Forumet - Vad heter kortfilmen??

Vad heter kortfilmen??

2225 0 6

Minns att vi i åttan-nian fick i grupper göra egna kortfilmer och som förberedelse fick vi se en film som vi alla har fast på hjärnan..

Själva filmen handlar om en gammal dam som kommer in på ett kafé. Hon beställer en kaffe och en kaka och så kommer hon på att hon glömt en sked. När hon kommer tillbaka så sitter en man vid hennes bord och äter av hennes kaka. Hon slänger ur sig "komma här och ta! UTLÄNNING!" och just den meningen har fastnat på alla våra hjärnor... Meningen kommer fram så fort någon kommer och tar något, som en pommes eller en penna eller liknande. Men det är ju ingen annan än vi som fattar vad vi menar så vill JÄTTE GÄRNA få fram den här filmen så man kan visa upp den hahah.

Har såklart redan sökt på "kortfilm kafé" "kortfilm komma här och ta, utlänning" "kortfilm dam på ett café" så inga onödiga kommentarer om att jag ska använda google. Hade jag inte redan det så hade jag inte skrivit här!

Kram på er :)

Själv har jag länge letat efter en sketch - eller i alla fall info om vilket humorprogram det var i från från SVT (typ kvarteret skatan? Om det nu fanns sådan humor i den), från tiden då jag gick i högstadiet... en "försvenskad" (tror jag det skulle föreställa) invandrarkille står i en busskur, och så har jag för mig att man hör "eyy kompis, de e blatten i dig som talar", så har dom nån inre dialog, eller om den manifesterade sig som en person, och så har jag för mig att dialogen - om än på ett roligt sätt - handlar om hur han glömt bort sitt ursprung och liknande.

Fast med tanke på hur gammalt det är tvivlar jag på att detta är rätt forum för att hitta klippetLedsenMen vem vet, någon kanske imponerar...

Hjärta

Spana också in: