Forumet - Vad heter låten?

Vad heter låten?

663 0 23

Spana också in:

Macktorsken:

har du övergett tutt-tråden? [confused]


Det blir typ att jag kollar in och börjar svara och sen måste jag gå och då tänker jag "aa men jag ska in och svara på mobilen" och sen ba "näää nu blev det visst åka till akuten idag igen" så blir uppehållen hela tiden [sad]
Vi var fyra pers! Jag skrev det i tråden. Som sagt, många som pratar om snickeri på internet men inte många som tar sig till verkstaden och snickrar sig något. Typ. Vi hade det fett trevligt i alla fall. Synd att inte fler kom och kunde uppleva det med oss. Var ju ändå cirkus 20 pers som anmält sig.
genus:

Hur menar du? Hur kan någon som inte är där gnälla på att andra inte kommer.


Trodde det var ett stort "evenemang" eftersom en gammal klasskamrat gnällde på "dagens feminister" att dom ska hitta på en massa larviga saker som denna tuttrevolution.

Eftersom just han hade fått nys om det (han är trög och gillar bara plastvapen) så trodde jag att det var ett större "evenemang"
Semi:

Terrible Feelings


Gillade mycket. Trallvänligt. Lite tråkig text kanshi. Fast är ju första lyssningen.

Semi:

Vånna Inget


Gillar också!!! Mycket!

Semi:

Tyred Eyes


Åhhh kan inte lyssna, har inte flash. Får lyssna när jag kommer hem. Note to self.

Semi:

The Vicious


Fick lite tandvärk samtidigt som jag började lyssna på denna. I dåliga hörlurar utan bas. Borde inte. Är inte rättvis chans, får lyssna på senare när jag har min dator att tillgå.

Macktorsken:

Eftersom just han hade fått nys om det (han är trög och gillar bara plastvapen) så trodde jag att det var ett större "evenemang"


Men nice att det spridit sig och att folk i alla fall pratar om det! Känns nice. Hoppas på lite fler personer i nästa i alla fall. Gärna att folk som säger att dom ska komma kommer också.
genus:

Åhhh kan inte lyssna, har inte flash. Får lyssna när jag kommer hem. Note to self.


Hur lyssnar du på Youtube utan flash?...

Ögon i en plåthink:

En gång för länge sedan hade jag just den vinylen med den visan på i kollektiv ägo varpå ETT JÄVLA AS GAV BORT SKIVAN TILL ETT JÄVLA HIPSTERVIDER UTAN VARKEN MIN VETSKAP ELLER MITT MEDGIVANDE eller för den delen andra inblandade personers medgivande. Det var otrevligt gjort.


Jag har 2 stycken, en oanvänd, en nästan sönderanvänd.

Vill du deala så finns jag här [love]

Men de är rätt lätt att få tag på om du vill ha, deras första 7" är lite krångligare.
Sen är det ju lite samma folk i Regulations också om jag inte minns fel.
Dock inte alls samma grej utan mycket mer old school 80tals HC.

Och Kajsa som spelade gitarr i Masshysteri spelade ju bas i ett band som formade mig mycket som mindre Auktion, vilket inte heller alls är samma grej.
VILL BARA SKRIVA OM PUNK HELA DAGARNA.