Forumet - Vad/hur skulle du göra..?

Vad/hur skulle du göra..?

228 0 25
I denna fina lek så sätter personen över dig i en konstig/kul/normal situation med ca 1 mening som man sedan säger hur man skulle ta sig ur situationen eller göra just då. Obs inga '' min kille/vän/tjej har gjort såhär bla bla''.

I start.

Vad skulle du göra om du öppnade ögonen och sedan satt i ett flygplan fullt med kineser som ej kan svenska/engelska???

Spana också in:

Hade först stått frågande i varför jag var iförd i pyjamas, sen hade jag nog försökt orientera mig i hemmet för att ta reda på var jag är och hur jag kom dit.

Vad skulle du göra om du var mitt i publiken på en konsert och plötsligt bildas det en massiv moshpit omkring dig och det finns ingen synlig utväg?
Hade sprattlat o stuckit armbågarna i folk försökt stå stadigt o kastat upp något i luften siktat bit bort fall jag har nått att kasta dvs, gjort ljud också fall det är en jobbig moshpit. Om det är en helt okej typ dansa sjunga med hoppa osv

Vad skulle du göra om några trevliga främlingar frågade om du ville va med på snöbolls krig?
nita på hela kroppen tills den blir blåsvart, limma fast ögonlocken så de inte går att stängas, sedan lägga kroppen på en liten uppblåsbar båt och låta den flyta bort till arktis och ligga där tills den förfryser och bitar lossnar så kommer isbjörnarna och äter upp den.

är det snyggt att ha jättemörk hud och ha väldigt ljust hår?