Forumet - Vad innebär det för samhället?

Vad innebär det för samhället?

6150 0 122

Efter alla händelser i veckorna med kravallerna i Husby, mordet i England. Vad tror ni de innebär nu i framtiden för samhället? Hur tror ni att SD kommer att gynnas? Rasismen öka? Invandrar blir bemötta ännu sämre? Jag tycker det är otroligt tragiskt att vissa går och bränner bilar och gör de sämre för andra invandrare som sköter sig och även att en bunt nazister går och försöker starta krig.

Mordet i England? Kan någon snäll själ förklara?
Jag tror faktiskt att SD kommer att gynnas. Hur? Jo, men det är väl självklart. Jag är inte säker, men folket kommer säkert få upp ögonen för SD. "Vilka gör dessa dåd?", man läser runt och klart som fan att man blir mer mottaglig för all sorters information. "Invandrare" kommer vissa komma fram till. "Men då måste vi begränsa invandringen" -kaching! SD. Jag tror inte rasismen kommer öka så mycket, kanske nationalismen. 

Spana också in:

Felet är inte invandrarnas. Utan till stor del också hur dom behandlas när dom kommer hit. Vi har haft en flyktingpolitik som har varit helt förödande.  Rasismen i Sverige kommer garanterat att öka eftersom ingen politiker verkar bry sig det minsta lilla om att ta upp dom här frågorna som berör invandringen. Förutom Sverigedemokraterna och i viss mån Folkpartiet.

Hur tror ni själva att andra länder som t.e.x England, Tyskland och Frankrike skulle agerat? gjort likadant som Fredrik Reinfeldt, gått på ishockey och ignorerat upploppen som redan var i full gång. Och inte tagit ställning i frågan.

Folk utomlands skrattar ju för fan åt oss.. - och det är absolut ingenting att skratta åt.


Kusten: Hur tror ni själva att andra länder som t.e.x England, Tyskland och Frankrike skulle agerat? gjort likadant som Fredrik Reinfeldt, gått på ishockey och ignorerat upploppen som redan var i full gång. Och inte tagit ställning i frågan.

Folk utomlands skrattar ju för fan åt oss.. - och det är absolut ingenting att skratta åt.
Sant! Vilken statsminister, jag skäms.

The Secret One: För ett land där det inte är krig, där klimatet är okej, där det finns bra sjukvård, där alla får gå i skolan gratis, där alla för det mesta har mat på bordet, tak över huvudet och hela kläder på sig och barnadödligheten är typ 2 på 10.000, det kan ju knappast vara bra eller hur? Trött
Tycker det är jävligt dumt av de som har det bra i sverige att tro att det är så för alla.