Forumet - Vad jag än gör så hatar läraren mig,

Vad jag än gör så hatar läraren mig,

1493 0 32
Har ett drygt problem här...

Det är så här att min idrottslärare har verkligen någonting emot mig och varför vet jag inte. Jag är en som person som gillar idrotten kommer aldrig försent, har med mig kläder och ombyte, kläder anpassat till väder, positiv, vänlig, aktiv osv. Men ändå har han någonting emot mig. Jag fattar verkligen inte varför!! Och jag vill få mvg i gympa men det verkar som om vad jag än gör så duger det inte. Han beter sig heeelt annordlunda mot de andra men jag känner att det är någonting i luften, att hon ogillar mig... starkt!

Vad fan ska jag göra? Har nyss haft en ledarskapsuppgift.. förberedde mig väl & det gick bra, men mig magkänsla säger mig att jag inte kommer få något högre än ett vg.

Och skriv inte, "men då har du väll antagligen inte uppnåt MVG kriterierna". För det handlar egentligen inte om det utan mest om att mot andra personer är han trevlig och glad mot men mot mig ska han ALLTID hitta någonting att klaga på.

/Trött och less

Spana också in:

lussebullar:

Har ett drygt problem här...


Jag tänker att det är någonting HOS dig hon inte gillar. Personliga minnen som väcker henne, eller vad som helst. Är du 100% på att du är värd ett MVG :P ska du gå över henne och meddela det, efter att du har klagat på henne och om hon säger emot det :P och du inte tycker hennes svar är bevärdigat :P