Forumet - Vad kan det vara för något?

Vad kan det vara för något?

554 0 3
För precis en vecka sedan, förra fredagen när jag precis skulle sova så började det hugga till vid vänstra ögat typ.
Lördagen där på hade jag någon konstig värk bakom det ögat eller något. Var även lite öm i pannan på vänstersida.
Hade typ samma värk på söndagen dock lite lugnare.

Sedan på måndagen så hade jag endast lite lite värk bakomvänster öga, inget i pannan, dock så började det värka lite bakom höger öga istället, men inget speciellt kändes inte så mkt.
På tisdagen var det samma som på måndagen förutom på kvällen när jag tittade på Eurovision, då började det göra ont i tinningen på högersida också.
Dagen efter på onsdagen hade jag samma värk men lugnade ner sig under dagen, men framåt kvällen började det hugga till lite på högra ögat (ungefär som det jag hade på vänstra ögat i måndags).

Dagen efter så hade det lugnat sig lite, gick över en del men hade fortfarande lite ont bakom högra ögat, samt lite i högra delen av pannan. På dagen på fredagen hade jag fortfarande lite ont bakom högra ögat och pannan, samt att jag började bli öm i kindbenet på högersida? Och idag då, så har värken i ögat lugnat ner sig, men kännder fortfarande att det ömmar, samt i kindbenet och pannan.

Vad kan detta vara?
Jag tror det är bihåleinflammation eller något sånt men grejen är den att jag varken är förskyld (känns inte som det iallafall) eller snorig.
Kan det ändå vara bihåleinflammation?

Drar till vårdcentralen på måndag om det inte försvinner. [sad]