Forumet - Vad kollar du på för youtubers?

Vad kollar du på för youtubers?

6425 0 26
Tråden har 26 svar. Sortera efter:

Spana också in:

Och du tror jag kan räkna upp alla, haha.  Jag kan dock försöka.

Danisnotonfire, AmazingPhill, KickthePj, Crabstickz, Charlieissocoollike, Nerimon, TheVlogBrothers, TheFineBrothers, ViHart, NerdyAndQuirky, BooksAndQuills, MrRepzion, JackAndDean (Jack Howard), OllieM97, BooShoe37, Sci-Show, CrashCourse, BrainScoop, TimH m.m... 

The SacconeJolys är väldigt bra familjevloggare. De har en söt liten bebis på ca 14 månader 0 en till på väg nu och sex jättegulliga hundar! Är jättekul att följa dem. Bebisen är typ världens gulligaste och familjen är jätteskön, gillar framförallt mannen Jonathan. 

Kin Community är en inspirerande pyssel/matlagningssida. Jag älskar den eftersom jag tycker om att pyssla, vara kreativ, bjuda på middagar (de har bra förslag på menyer/temamiddagar) och så. Riktigt bra!

komedi: communitychannel, nigahiga, thewinekone, schmoyoho etc.

jag är en gammal youtuber och har även gått i många faser med språkkanaler och dylikt. men vuxna behöver slappna av.

hbt-videor: lesbiananswers/JennaAnne

hbt-musikvideor och komedi: hartbeat.

Hum jag var ju med i dunderhumor förut så det har gjort att jag tittar på många av sveriges humorsidor på youtube. Tex malvin studios och IJustWantToBeCool. Sen följer jag många amerikanska tecknare. OneyNG, FilmCow, FND films.

Prenumererar på vissa som lägger upp spelvideos. SoCloseToToast är rolig.

Sen prenumererar jag även på många musiker. Den senaste som jag inte kan sluta lyssna på är pentatonix. De är såååå bra ! Här är en länk till dem: