Forumet - Vad lägger man sina pengar på som ungdom?

Vad lägger man sina pengar på som ungdom?

2799 0 27
Säg att man är 16 år gammal, kille och råkar ha väldigt mycket pengar eftersom att man aldrig köper något (förutom att gå på bio, köpa instrument och någon skiva om året), vad gör man av sina pengar?

Kläder köps av farsan och med pengarna jag får på mina födelsedagar, men månadspengen går alltid rakt till sparbössan/banken.

Ge mig tips på vad jag ska slösa mina pengar på!! Jag blir alltid glad av att köpa saker för pengar, men nu är det så att t.ex. gå på bio kostar 20 kronor för mig, äta på mcdonalds gör jag gratis (jag har ett kontrakt med mcdonalds och SF via min hemsida) så jag blir inte så glad när jag går på det så rabatterat/gratis!!!! Vad ska jag göra?!?!? Snälla! :(

Spana också in:

MaxVoltage:

Bra tips. Tills nu har jag gjort allt svart (det gillar skatteverket) men kanske ska börja göra det vitt. Nu får ju sextonåringar starta företag om föräldrarna skriver på. Det blir nog det! Kanske startar ett investment bolag!


[y]

du kan ju också organisera fester och sånt det är ju kul
GodisGodisGodisGodisGodisGodisGodisGodisGodisGodisGodisGodisGodisGodisGodisGodisGodis​GodisGodisGodisGodisGodisGodisGodisGodisGodisGodisGodisGodisGodisGodisGodisGodisGodis​GodisGodisGodisGodisGodisGodisGodisGodisGodisGodisGodisGodisGodisGodisGodisGodisGodis​GodisGodisGodisGodisGodisGodisGodisGodisGodisGodisGodisGodisGodisGodisGodisGodisGodis​GodisGodisGodisGodisGodisGodisGodisGodisGodisGodisGodisGodisGodisGodisGodisGodisGodis​GodisGodisGodisGodisGodisGodisGodisGodisGodisGodisGodisGodisGodisGodisGodisGodisGodis​GodisGodisGodisGodisGodisGodisGodisGodisGodisGodisGodisGodisGodisGodisGodisGodisGodis​GodisGodisGodisGodisGodisGodisGodis
MaxVoltage:

Nej. Det är bara bolagens VD:ar som får hälften i handen och en tredjedel går till firmafesterna, hälften av resterande part går till att finansiera reklamen. Det som finns kvar görs reklam om att det går "oavkortat" till de fattiga länderna.


Så är det verkligen inte överallt. Och om du inte tror på att skänka utomlands så kan du skänka till djurrättsorganisationer här hemma. Tex katt- och hundhem.
Känns knasigt att inte låta sin unge köpa kläder och hygienartiklar för sitt studiebidrag när man börjar få det. Bra övning inför framtiden. Som alla bortskämda unga människor i Lyxfällan som blir försörjda av sina föräldrar trots att de har jobb. En förälders jobb är ju att förbereda ungen för vuxenlivet, och et gör man inte genom att behandla dem som bebisar. Även om det blir lättare så.