Forumet - Vad och hur ska man göra med allt hår?

Vad och hur ska man göra med allt hår?

823 0 19
Okej, jag har aldrig varit bekväm med att raka könshår.. Tycker de känns väldigt fåfängt och feminint. Men med tanke på hur många tjejer känner idag så är de nästan att man får svälja sin stolthet.


Men frågan är ju: Vad är bästa alternativet när resten av kroppen är relativt hårig? Är väll ingen grottmänniska men har väldigt skapligt med hår på mage och bröst, mer än de flästa andra i min ålder (20 års åldern) iallafall.

Så de skulle de antagligen kännas jävligt dumt om man var renrakad där nere, men hår på resten av kroppen?Någon som har nå tips eller bra idéer?
_Ozzy_:

Vad är bästa alternativet när resten av kroppen är relativt hårig?


Trimma kort, ser bara fånigt ut om du rakar kuken och är hårig i övrigt.

Sen tror jag inte alls att tjejer i allmänhet föredrar killar som är slätrakade, ser ut som en korsning mellan en 5årig gosse och en plockad kyckling..

Är bög själv och min kille är lite hårig på magen och bröstet, han trimmar bara runt kuken så det inte skall se konstigt ut. Jag tycker själv att det är sexigt och jag ser verkligen inget fel med att en kille har könshår så länge det inte är värsta busken för det kan vara lite otrevlig när man har sex.. [crazy]

Spana också in: