Forumet - Vad råkade du ha sönder senast?

Vad råkade du ha sönder senast?

4594 1 39
Efter att jag hade sönder, på klumpig maner, ett av Times fina vinglas tidigare i morse så kom jag att tänka på att folk har sönder saker. 

Så när råkade du senaste trampa sönder lillasykonets duploslott, råkade slå hål i väggen eller bara förstörde något i offentligheten för att du är en frustrerad ungdom? (obs, slå inte sönder saker som är betalt med skattemedel).

Den lampgrejen vad den nu heter... Den fina som liksom är fin och och som liksom uppslukar glödlamporna, kanske bara heter lampa? :p Hur som helst så råka jag tappa min sån i marken. Råkade också välta en full papperskorg i bibblan :( Gick inte sönder men var arg och slängde min loka flaska typ hårt i den och den välte och allt typ ramla ut :/ fick dåligt samvete då, men städade iaf upp :)

Spana också in:


rulltorta : Den lampgrejen vad den nu heter... Den fina som liksom är fin och och som liksom uppslukar glödlamporna, kanske bara heter lampa? :p Hur som helst så råka jag tappa min sån i marken. Råkade också välta en full papperskorg i bibblan :( Gick inte sönder men var arg och slängde min loka flaska typ hårt i den och den välte och allt typ ramla ut :/ fick dåligt samvete då, men städade iaf upp :)
Fan, det är jobbigt när man välter saker i det offentliga rummet.

mpt:hv: har haft supermaxxade überlurar men pajade o bytte tre såna på rad sen gav jag upp och nu använder jag några som följde med en första generationens htc-smartphone. de skorrar vid hög volym (som jag alltid har) men dör iaf inte helt. 
Varför har du hög volym?

isola:
trampar ibland på någon av min katts pingisbollar så att de blir buckliga så tror att det var det
Läste: penisbollar