Forumet - Vad rubbar din harmoniska tillvaro idag?

Vad rubbar din harmoniska tillvaro idag?

6186 0 343
Hej
jag halvsov i en timme inatt efter en lång utekväll, jag är trött och har så sjukt mycket trötthetshuvudvärk. Jag måste städa huset snart till mina päron och jag var nyss ute i ösregnet för att köpa kattmat. Jag orkar inte duscha heller eller gå till sängen, heh.

Spana också in:

XMinGrönaLampaÄrDödX:

Jag med. Vilket resulterar i att jag inte kan äta frukost, vilket gör mig hungrig, vilket gör mig grinig.


Vilket leder till att men inte orkar kliva upp, att man sitter vid um istället för att gå ut, blir nörd, blir isolerad från omvärlden, förlorar sin familj, blir deprimerad, börjar knarka och sen... man dör väl av knark va?
courage:

Jag har slut på mjölk.


Jag med. Fick ingen oboy i morse, fail.

Mina kära föräldrar åkte dock till Netto, och mamma hälsade mig att när de kört skulle jag rensa ogräset som var under bilen. Lat som jag är ([wink]) så är inte rensa ogräs något för mig. Gick iallfall ut med en hink och trädgårdsvantar och drog upp synliga gröna växter jag antog inte hörde hemma där. Kommer definitivt på klagomål på att jag inte gjort det ordentligt.

Dessutom orkar jag inte duscha idag, fan. Än mindre raka benen, ge mig kyla så jag kan ha strumpbyxor igen.
Jag kom hem vid typ halv fem igår, så nu är jag svintrött. Jag måste köpa en födelsedagspresent åt min bror, och jag har kyckling i kylen som blir förstörd om jag inte äter den idag. Det enda problemet är att jag måste åka till min mor vid typ 17, så jag kommer varken att orka eller hinna laga mat innan dess.

DESSUTOM så har jag en del disk som legat i min diskho i typ en vecka nu.... [n]