Forumet - vad säger man till ens blivande chef?

vad säger man till ens blivande chef?

444 0 19
jag har fått sommarjobb som målare på samma firma som min pappa jobbar. mitt problem är att jag inte vet vad jag ska säga till chefen när jag ringer o pratar med honom.. jag åker ofta iväg för att tävla med mina hundar, därför kan jag inte måndag-fredag alla veckor.. snälla hjälp?! jättenervös för o ringa till folk jag inte känner, o när jag dessutom vill göra ett gott intryck..
Hur fick du jobbet? Genom din pappa eller sökte du sommarjobbet och har fått gå på intervju? Oavsett vad så tycker jag att innan man tackar ja till ett sommarjobb, så måste man meddela att man kommer ha förhinder någon gång då och då. Prata med din pappa och se om han kan hjälpa dig med lite tips. Annars, ta och kolla upp vilka dagar du ska iväg, ring chefen och berätta. Fråga om det går att lösa på något vis. Det är väl mer eller mindre bara att gå rakt på sak.

Spana också in:

sheltiegirl:

jättenervös för o ringa till folk jag inte känner, o när jag dessutom vill göra ett gott intryck..


Om du inte talade om för chefen innan du började att du bara kan jobba två dagar i veckan eftersom du prioriterar att leka med dina hundar högre, så har du ingen som helst möjlighet att göra ett bra intryck, och väldigt dåliga möjligheter att alls få behålla jobbet.
youmademe:

Det där är sånna saker som du skulle ha sagt när du sökte jobbet, inte efteråt.


det visste han redan om..

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


Gentlernen:

du prioriterar att leka med dina hundar högre


vfr kan ingen förstå att mina hundar är mitt liv?!.. jag "leker" lika mkt som vilken idrottare som helst.