Forumet - Vad säger ni om könsorgans ord? Fula å fina

Vad säger ni om könsorgans ord? Fula å fina

920 0 21

Spana också in:

Utspädaren:

är för du är ultrapräktig


nej, har inga problem att prata om det. tycker bara att ord som typ slida, kuk, penis, fitta, osv är jättefula ord. tycker någon borde hitta på fina ord för dem.

finns typ inget ord för dem som inte får en att känna sig som antingen typ, en tjock bonde på 1800-talet som gillar snus och stora bröst. eller som en sexualkunskapslärare i klimakteriet med lätt övervikt och jobbig dialekt[n]
Jag tycker att orden fitta och kuk låter så himla fula. Det är liksom inte rytm i dem, ingen melodi, bara hackiga stötljud. Samma sak med "mutta". Fler ord jag inte gillar är snippa, kissimurra och mus. Pitt, balle och snorre är också fula.

Jag brukar använda mig av orden vagina och penis. Underliv förekommer också.

Andra ord jag gillar men inte kommer mig för att använda:
Vulva, sköte, framstjärt (mest för att det är roligt)
Lem, dase, åderpåle, fallos
XMinGrönaLampaÄrDödX:

[cute]


KÄRLEKSPIL!Beror på vem jag pratar med. Fitta låter så hårt och nedvärderande på något sätt, och kuk låter också rätt hårt, men bättre än snopp. Underliv säger jag ibland i städade sammanhang om tjejers könsorgan, men det är ju fel eftersom det inte är något könsbestämt ord. Penis låter som sexualkunskapsspråk/läkarspråk. Sådär kliniskt. Vulva är ju inte själva könet utan bara det yttre, sen låter det knasfult också.