Forumet - Vad ser bäst ut? Hjälp!

Vad ser bäst ut? Hjälp!

4537 2 22
image.jpgimage_0.jpgJag är jävligt onöjd med mitt rum. Från början gillade jag det väldigt mycket. Det var liksom mysigt och litet. Och verkligen jag. Sen en dag när jag kom hem från skolan så hade mamma gjort om rummet för att hon tyckte det var fult. Men vill ändra tillbaks! Vad var bäst? Den första är hur det var först. Och den andra hur hon gjorde om det. Det är meningen att jag ska skaffa en stor spegel under hyllan på första bilden.

Spana också in:

Bild 1 var betydligt mer tilltalande. Högre mysfaktor. Symmetrin är bra; med sängens linjer som är parallella med fönstret skapar sådan harmoni. Kan däremot tänka mig att det är svårt att sova om det är för ljust ute? Om du inte har en rullgardin, eller du kanske har persienner i fönstret?

Annars skulle jag nog ställa sängen i samma hörn som i bild två, men vrida sängen så att den ställs längs den vänstra sängen - dvs på samma ledd som i första bilden. 

Frågan är.. var sitter dörren? Man vill gärna skapa en känsla man finner bra, redan när man stiger in i rummet. Om flera möbleringar passar i övrigt, så kanske man ska ta det som passar bäst då man gör ett första intryck? 

Din mamma har ingen vidare smak i mitt tycke. Rodnar Man kanske vill ha det praktiskt, men det kan man ha i resterande delar av huset, hehe. Det är rummet man dels sover i och då vill man ha "rätt" känsla. Därmed ska du ha det så som DU trivs bäst med. 


...Sedan skulle jag personligen aldrig ha texten "Carpe Diem" synligt i mitt hem RodnarSkadeglädje Men det är ju bara min smak så..