Forumet - Vad ser du mest fram emot att göra i sommar?

Vad ser du mest fram emot att göra i sommar?

7128 0 41
Kamrater! Barnen springer skrikandes ute på de gröna gräsmattorna, uteserveringarna är proppfyllda med folk och parkerna är täckta  av rutiga picknickfiltar - det är sommar! Och det är, för många av oss, lov! I syfte att välkomna denna säsongens början, vill jag frågar er: Vad ska ni göra i sommar? Vad har ni för spännande planer? Blir det en solresa till Grekland á la Sune? Kanske glassätartävling till midsommar? Eller varför inte en sväng till någon av sommarens festivaler? Berätta och inspirera!

Spana också in:

Jobbar nog största delen. Annars typ spontana fisketurer, öl & grill, umträff, se på Eldkvarn, Lundell och Nationalteatern, väsktkustsklippor, hav. 

Ska försöka vara ledig det som går. Ledig kvalitetstid med bekanta är 1000ggr mer värt än att jobba - om man har möjlighet att välja då ofc. Får väl inte ruinera sig..
Saker jag ser fram emot (ordningen är ej viktig)

Fingerprints första besök på Åland (<3), Åland pride som infaller samtidigt som hennes besök och som vi ska gå på, de veckor jag inte jobbar (Rodnar), Rom-resa del 2 med isteche i början på augusti och naturligtvis umträffen samma månad FÖR JAG HAR LÄNGTAT SÅ OERHÖRT EFTER SNORIS och att få träffa henne igen.