Forumet - Vad ska det här ge för straff?

Vad ska det här ge för straff?

370 0 54
Vad för typ av straff ska det här ge? I verkligheten blev dom friade på grund av brist på bevis.

Spana också in:

§3. Genom din registrering accepterar du att inte använda sajten för att posta material, eller länkar till material, som kan uppfattas som stötande eller kränkande, t.ex. hets mot folkgrupp, sexuellt ofredande, trakasserier eller mobbning. Det är ej heller tillåtet att publicera material som medvetet är falskt, felaktigt, förödmjukande, angrepp på person(er)

Tänk på detta innan ni postar era kommentarer för att undvika varningar [y]
XMinGrönaLampaÄrDödX:

Jag undrar varför du valt just den videon. Måste finnas ett helt drös med svenskar som pucklar på varandra, eller svenskar som pucklar på invandrare.
Men trots det valde du en där invandrare (eller personer som bryter) pucklar på svenskar.


Jag personligen tycker det är en viss skillnad på invandrare som får komma hit i skydd från krigshärjade länder, pga vår generösa flyktingpolitik, som återgäldar det genom att bete sig som djur mot oss som var här före dem, än svenskar som gör samma sak, fast i sitt eget land. Båda sakerna är hemska, men det är värre när det är invandrare.

Det är som om du skulle bjuda hem mig i ditt hus och jag skulle trasha sönder det helt och hållet. Ingen kan dock hindra mig från att trasha sönder mitt eget hem.

Sen får vi ju inte glömma att invandrare faktiskt är överrepresenterade i våldsbrott.
XMinGrönaLampaÄrDödX:

Men trots det valde du en där invandrare (eller personer som bryter) pucklar på svenskar.


Möjligt. Dock är det här ett vidrigt brott som de kom undan med trots att det är med på video, vilket gjorde brottet ännu värre.
Men inte för att tala åt Sheriffen men det kanske är därför just denna video lades upp.

Btw har inte denna video visats i efterlyst? Det var en känsla jag fick. Dock har jag för mig att ansikterna var suddade då.
FreeWay89:

Dock är det här ett vidrigt brott som de kom undan med trots att det är med på video, vilket gjorde brottet ännu värre.


Visst är det hemskt att de slapp undan, det håller jag verkligen med om. Men jag tror att Sheriffen gillade detta klippet just för att det var invandrare som pucklade på svenskar, inte för att någon pucklade på någon och sedan kom undan.
Han hade inte gjort en tråd om de som slog var svenskar.

Lidande små barn:

Båda sakerna är hemska, men det är värre när det är invandrare.


Håller inte med alls. Det spelar ingen roll om det är invandrare eller svenskar. Det är människor i vilket fall, och människor som skadar varandra av ren illvilja är fruktansvärt, oavsett hudfärg, språk eller ursprung.