Forumet - Vad ska jag äta på min födelsedag?

Vad ska jag äta på min födelsedag?

5371 0 77
På fredag är det min födelsedag, men eftersom jag valt att flytta till Skottland har jag ingen familj som lagar något åt mig. Alltså måste jag laga något själv. Frågan är bara vad. Hjälp?

Spana också in:

KnightInShiny:

Du ska äta det du tycker mest om.


Alla fyra rätter som jag kom på är favoriter. Problemet är att Lasagne Verde och Zucchinibiffar med paprikasås kräver mycket jobb och jag vill hellre fira min födelsedag än att stå och laga mat. Samtidigt har jag knappt några sojabiffar kvar och pizza känns lite fattigt som födelsedagsmat.

KnightInShiny:

En poll är bara löjligt [crazy]


Inte om man inte kan bestämma sig. [cute]
Blivande_japan:

Sojabiffar med bearnaise & klyftpotatis


Doubt:

Lät goottttt.


AVEII:

Låter yummy


Jag åt just sojabiffarna med pasta och bearnaisesås. Och i bearnaisesåsen hade jag små smörstekta tärningar av zucchini, rödlök, tomat, mozzarella och vitlök. Och med extra svartpeppar och basilika. Det var helt fantastiskt gott! [bigsmile][love]

Randroid:

Så jävla pretentiöst med vuxenpoäng då.


Vad dillar du om? Skulle jag äta mig mätt på sötsaker skulle jag bara bli illamående. Jag vill äta mig mätt på god middagsmat och SEDAN äta sötsaker tills man inte orkar mer. Att begränsa mig till bara sött när jag kan få båda är ju bara korkat. [tard]
Venfort:

Vad dillar du om?


Venfort:

Inte när man är vuxen, gubben min.


Hade du sagt "Blir illamånede då" hade det varit ok, men istället kommer du med något jävla pretentiöst och fånigt om att det är vuxet att äta middag innan godsaker, att vara vuxen är väl för fan att kunna göra som man vill.