Forumet - vad ska jag göa?

vad ska jag göa?

3779 1 12
hej hej
jag har haft kontakt men en kille som är 4 år äldre än mig. först var vi bara väldigt bra kompisar eftersom jag jobbar med honom, men sen så började han se mig som mer än bara kompisar/jobbakompisar. en deg var vi på väg hem från Norrköping med massa andra som vi känner i en och samma buss. efter ett tag började han massera mina bröst , jag orkade inte bry mig speciellt mycket, plus att det var rätt skönt.

några dagar efter det här hände så började han smsa med mig. jag täckte inte mer på det tills han frågade om jag ville ha sex med honom. jag sa automatiskt nej eftersom vi är kompisar och han är inte speciellt snygg. ha sa att han accepterade att jag inte ville. men så frågade han om vi kunde bli kk. när jag sa nej en gång till så slutade vi att smsa.

jag vet inte vad jag ska gör...

för någon vecka sedan så började vi prata igen. vi snapchat:ar också. men jag vet intevad jag vill... jag vet inte om jag vill ha sex med honom.

eftersom jag är oskuld så är jag också lite rädd att ja ska göra fel eller att detta kommer utväcklas till ett förhållande, eftersom han ser mig som mer än kompis.

vad ska jag göra?

// tjej på 16 år

Spana också in: