Forumet - Vad ska jag göra?

Vad ska jag göra?

258 0 14
Nu är det så här att jag går andra året på gymnasiet och har blivit fruktansvärt kär i en tjej i min klass. Jag vill veta hur jag ska visa henne hur intresserad jag faktiskt är utan att göra bort mig totalt om hon dissar mig. Innan den här terminen pratade jag knappt med henne men numera pratar jag med henne nästan varje dag fast nästan aldrig ensam för hon är nästan alltid med sina 2 bästa kompisar men säger alltid godmorgon och så och jag brukar försöka prata med henne så ofta som möjligt. Hon är sjukt trevligt och söt. Jag känner att jag kanske inte är helt ute och cyklar och att hon kanske är iaf lite intresserad också men hur ska jag visa att jag är intresserad utan att totalt göra bort mig??

Spana också in:

1. Gör dig inte till.
2. Ta det lungt.
3. Om du inte är vän med hennes bästisar försök att vissa lite intresse för dom med.
4. Försök vissa att du är lite extra snäll kanske, försöka flörta med henne.
5. Om hon tex ler mycket och/eller verkar gilla din närvaro fråga om ni kan göra nåt? Men fortfarande på vän nivå, försök att få de till bara ni två. Men om hon vill ha med en kompis så som sagt ta de bara lungt.

Juste anta inte saker heller, om du undrar något eller funderar över något så försök att ta upp de med henne på ett passande sätt.

Är ju iaf en början...
kimberlyjoness:

e (fast såklart vara trevlig mot hennes kompisar om dom pratar med honom så han inte verkar som en idiot)


haha sorry så jag menade. Men liksom självklart tydlig med vem han gillar men genom att vissa intresse för hennes kompisar så visar han ju intresse för henne ju. Om han tex frågar om de två kan göra nåt tror jag inte hon missförstår. [crazy]