Forumet - Vad ska jag göra? . _ .

Vad ska jag göra? . _ .

1259 0 16
Det är såhär att jag gett killen min en chans att göra mig lycklig nu.
Den senaste jag hade för ett år sen utnyttjade och tog min oskuld.
Men ah nu är det såhär att jag har minsta storleken i bh:n och är 17.
Jag skäms och mår jätte dåligt över detta, men han säger att dom e mysiga osv osv.. Men jag kan se hur han sitter o glor på sina bilder i mobilen där han ahr massa bilder på brudar ( bilder brudar skickat t han) med stora bröst. Jag mår skit av att och för inte så länge sen knullae han med en ovän t mig och jag försöker glömma det, men hur lätt är det och lita på han när han har dessa bilder ;< ..

Vad ska jag göra?
Ska jah bara skita i att och låta han kolla på dom, och få mig att fortsätta må dåligt?

Spana också in:

psykeT:

brudar ( bilder brudar skickat t han) med stora brös


Har du minsta bh-storleken så har ju dessvärre rätt många tjejer större bröst än du. Du kan inte tänka att han skulle vilja ha någon annan pga de har större bröst. Du får lära dig att tycka om din egen kropp, kan du inte tycka om den själv så kommer du aldrig bli nöjd, för vad folk än säger kommer du alltid jämföra dig med andra och sen är du tillbaks på ruta ett igen. Jag vet många tjejer som har jättesmå - nästan obefintliga - bröst, men de har jättevackra ansikten, och i övrigt ser de också jättebra ut. För mig väger det mycket mer än ett par bröst, och så tror jag de flesta killar resonerar [smile]
Trist o höra att han utnyttja för att få sex. Killar kan vara såna svin.
Om han verkligen älskar dig så älskar han dig för den du är oavsett hur du ser ut. Det bästa vore väl att du sa som det är, att du blir sårad av att han kollar på andra. Om han vill dig väl kommer ni fram till en lösning.
Har han vart otrogen (kan ha missuppfattat nåt nu, har en tendens till de ^^') Så är de mest troligt att han kommer göra det igen..
Tilit är den viktigaste delen av ett bra förhållande.
Hoppas att nått av detta har vart till hjälp.

Önskar dig välgång o lycka