Forumet - vad ska jag göra? :(

vad ska jag göra? :(

446 0 10
uscha! har under de senaste veckorna haft panik om vad jag ska göra med mitt liv. snart tar man studenten, och jaha efetr de då? jag har ingen aning alls vad jag vill jobba med, jag vet inte vad jag är bra på inget. känner mig så vilse just nu i livet :(
nån som kanske har nå tips på hur man kan komma fram till sånna saker?

Spana också in:

Finns det ingenting du skulle kunna tänka dig?

Exempeln du skulle kunna göra tills du kanske kommer på något:
jobba utomlands
a) Hoppa på en bartenderutbildning så får du bege dig ut i världen och bartenda i nått gött varmt land kanske?
b) Jobba som AuPair och ta hand om barn. Min kompis var iväg och testade, gick ungefär ½ år och hon ledsnade men hon är fortfarande kvar i Skottland och jobbar på en restaurang och varit borta i ett år nu.
c) Res jorden runt och ströjobba vartefter det land du kommer till. Gäller väl dock att man har lite kaptial innan man sticker iväg?
d) Hitta voluntärsjobb utomlands? De försöjer ditt boende, lite mat, inger dig erfarenhet etc mot att du hjälper till gratis? Peronlighetutveckling garanterad!

Plugga
a) Gå på kurser som kan vara intressant så kan du ansöka om studiebidrag åtminstone? Du kanske kommer underfund eller kanske har mjlighet att plugga upp vissa betyg för att fortsätta fundera ditt livs jobb?
b) Utvecka det du redan har, du kanske kan syssla med någon annat men som har något med glasblåsning att göra, plugga företagsekonomi så kanske du kan stötta glasblåsningsföretag? Glaslåsning kanske kommer vara en hobby för dig liksom?