Forumet - Vad ska jag göra?

Vad ska jag göra?

247 0 11
Ibland är jag super nöjd med min kropp, när jag tittar mig i spegeln och tittar på min midja lår armar etc. så tycker jag att jag är rätt så fin, jag tänker typ "Fan, jag ska vara nöjd med mitt utseénde!". Men ibland så känner jag mig så himla tjock! :(

Ibland kan jag inte sluta jämföra mig med andra, det är 5 tjejer som jag är väldigt bra kompis med, och som jag oftast är med.. 1 av dem tjejerna är jätte smal. När jag är ensam med henne känner jag mig som världens tjockaste, men när vi är i stor grupp tillsammans så är jag nog en av de smalare.

Ibland får jag sån himla ångest och tycker att jag är tjock och vill bara skrika. Vad ska jag göra för att sluta jämföra mig med dem?

Spana också in:

Alla har ju olika kroppsform från början. Några av de smalaste personerna jag känner tränar inte över huvud taget, men deras genetiska arv gör dem smala. Likaså med överviktiga personer. Jag brukar iaf tänka på det när jag står framför spegeln och rackar ner på mig själv, att jag inte kan hjälpa hur jag ser ut. T.ex har många i min släkt lite större magar... ja, du fattar. Jämför dig inte med någon annan.[ops]
känner likadant, men oftast beror det på vilka jag umgås med, om jag är med en vän som inte ser så bra ut så är väl jag den som ser bäst ut av oss, men om jag är med en annan vän Så alltid är det hon som är smalast, sötast av oss och detta driver mig till vansinne, mitt tips till dig är att gilla det du är bra på, till exempel så måste jag säga att jag är på alla sätt mycket finare klädd än henne och sen så är min kropp i grunden mycket finare och så har jag en inre trygghet, försök du också hitta saker som är bra hos dig Kanske har du en känsla för stil och på bilden ser det ut som att du har jättefint hår, vem gillar inte fint hår. =)