Forumet - vad ska jag göra ? hur vet jag säket om han gillar mig ?

vad ska jag göra ? hur vet jag säket om han gillar mig ?

142 0 10
det är en kille i min klass som jag är nästan helt galen i, men problemet är att jag inte vet vad ja ska göra längre. känns som om jag har provat allt, men det går inte. varje gång vi kommit nära varandra på olika sätt och jag tar bara ett steg närmare, så backar han långt. han är så sööt[rolleyes].. ibland när jag pratar och skrattar och sånt med nån annan kille i klassen, ser jag hur han då kollar på mig som om han är avundsjuk. men ibland så är det som om han inte alls bryr sig om mig. innan så var det självklart för många plus han att jag gillade honom, men nu så har jag lärt mig hur jag håller min känslor inne, men inte hur jag ska hantera dom. jag umgås med personer som är äldre än mig, de vet inte, och jag kan på något sätt inte berätta för dom hur de är. alla tycker att han är och ser för omogen ut för mig.
nu har jag och "killen" slutat prata med varandra, och det är inte ens som förut.

snälla ge mig tips på vad jag ska göra ?!..

Spana också in:

Det enda sättet att veta säkert att att konfrontera honom direkt. Sånna saker kan iofs bli ganska pinsamma men med lite självförtroende så är det bara att fråga.

Annars får du väl bli tydligare? Förstår inte varför man ska dra ut det hela med en massa konstiga signaler. [no-no]

Nej, ta ett stadigt grepp runt hans pungsäck och invänta reaktion.
Du kommer märka om han gillade dig eller inte. [zzz]
lisafisah:

då skulle jag ju likna dig, och det gör jag lyckligtvis inte.
gå vidare i ditt liv. stackarn du inte kan få uppmärksamhet på något annat sätt än att skriva massa onödiga jävla komentarer.. det Där är bara tragiskt, inget annat


Lägg märke till att detta kommer från en person som inte vet hur man använder versaler...