Forumet - vad ska jag göra? jag älskar henne så"

vad ska jag göra? jag älskar henne så"

148 0 13
Jag är kär en tjej, jag kan inte tänka på någon annan, hon är allt. vi har börjat träffas en hel del nu på slutet, men det känns som att det alltid är jag som får ta det första steget. det börjar bli lite frustrerande. men så en kväll när vi var ute så hade jag bestämt att jag skulle säga det till henne. men just då, just den kvällen så berättar hon att hon har en pojkvän. det verkar inte vara någon annan som vet något och hon säger inte vem det är. tror ni hon verkligen har någon eller är det bara en bluff? vad ska jag göra??
snälla hjälp mig!

jag bjuder på alla stavfel

Spana också in:

Vincenco:

om hon har det så säger det ju varför hon är som hon är mot dig
om hon bluffar så vill hon inte ha dig


men tänk om hon bluffar bara för att göra han svartsjuk?. Man kan aldrig vara säker med tjejer , vi brukar oftats spela ett spel , varför vi gör det har vi ibland ingen aning om varför.. Men varför berättar du inte bara vad nu känner.

eller så gör du som stiften skrev, fråga om hon vill ligga.. ;p
Hon kanske tycker du är klängig och att hon vill ha lite space genom att säga att hon har pojkvän. Annars känns det som att hon borde berättat för dig tidigare att hon hade en och inte dölja vad han heter. Men av att läsa vad du skriver så verkar det som hon bara vill vara din kompis och allt du egentligen kan göra är att acceptera det och kanske inte vara lika "på" henne. Jag vet själv hur det är att vara sjukt kär, jag var också olyckligt kär där ett tag, men kom över det. Sen fick jag tillbaka känslorna för henne. Om duinte känner för att gå vidare så ta mitt råd och låt tiden avgöra vad som händer :)
larsasvenson:

en så berättar hon att hon har en pojkvän. det verkar inte vara någon annan som vet något och hon säger inte vem det är. tror ni hon verkligen har någon eller är det bara en bluff? vad ska jag göra??


Haha kör på ändå o se var det går.

MEN

Why the fuck är du förälskad i en tjej du inte ens är i förhållande med?

salem1:

Helt rätt, i vilket fall så är du körd, glöm henne.


Nejnej! Även tjejer som vänstrar kör med det där kortet. tjejer TESTAR hela tiden.

Han har fortfarande en chans om han spelar smart :D

Renesmee:

Varför skulle hon ljuga om att hon har pojkvän, o


Pojkvän när det gäller tjejer är ett väldigt "shady" begrepp, att fortsätta o se var det går är bättre, mer av en utmnaning, svårare.