Forumet - Vad ska jag göra? (kill-problem)

Vad ska jag göra? (kill-problem)

305 0 2

Hejhej! började snacka med en kille för ett tag sedan, vi har snackat förut men sen tappade kontakten.

Vi har börjat skriva igen och detta händer

1. han skriver aldrig först.

2. han svarar segt.

han är en seg mobil fast ibland läser han utan att svara. Men  i alla fall.. i varje meddelande skickar han ändå :) & ;) och är liksom allmänt social och trevligt, men det stör mig att han alltid/alltid gör ovanstående sakerna. det kan ju bero på att han är riktigt blyg & aldrig haft en flickvän.

och jag skickade ett sms idag kl 3 och han har ännu inte svarat, men han har inte varit inne på facebook heller. Och idag tänkte jag fråga om han ville träffas i helgen...

Jag vet inte vad jag ska göra för jag gillar honom och vill se om de kan bli något...

Inga kommentarer

Tråden har 2 svar. Sortera efter:

Sitter i en liknande situation. har messat med en kille i snart tre veckor och vi har planer att träffas nu på lördag. grejen är den att han är väldigt erfaren sexuellt och jag är absolut inte det. Är lite scray för vad som kan hända så därför tycker jag att du kanske ska ta de lite lugnt, om man ska va på han sida. 

när det kommer till de här med att han inte svarar är de så att vissa killar tror de är coolt att inte svara. De tror vi tjejer blir mer intresserade då men jag tycker du ska säga till honom att det absolut inte är falllet!