Forumet - Vad ska jag göra med honom?[sad]

Vad ska jag göra med honom?[sad]

3000 0 64
Träffade en kille i augusti, var full då (han med) och har aldrig träffat honom efter det. Han har dock mitt telefonnr och stalkar mig sjukt mycket och vet saker om mig som jag absolut inte sagt till honom. Detta pågår fortfarande, han skriver fortfarande sms och han fattar ej dissar heller. Typ som att jag sagt att jag inte vill träffa honom igen osv.

Svarar inte på de flesta smsen men han skiter i det verkar det som. Tycker bara det är obehagligt när han skriver sms som: ”har du hört *någon random typ akonlåt som jag hatar* den påminner mig om dig” LIKSOM WTF VI SÅGS I CA 2 TIMMAR NÄR BÅDA VAR PACKADE. Sen brukar han fråga mig om jag ska ut i helgen varje vecka, typ hejj hänger du med till *** i helgen? Och antingen svarar jag inte eller så säger jag nej, vill ej.

Vad ska jag göra med honom? Har någon annan av er haft en stalker? Hur fick ni denne att ge upp? [mad]

Spana också in:

Knarko:

säg att din bror är av *random muslimsk härkomst/jugge* så blir han rädd


Nej alltså det går inte pga han vägrade tro på att jag var svensk pga ser ut som en "blatte" enligt honom, så sa bestämt att jag är svensk när vi sågs, vad det nu egentligen spelade för roll för honom.

Kan säga att jag fått en fosterbror som är kriminell typ[sad]
Nirr:

Från mitt nuvarande nummer?[confused]


Hmm. Du tänkte ett steg längre än jag. Men prova med typ "från och med nu gäller detta nummer.." och se vad som händer. Jag har vad jag vet fått ett par sms från de gamla numren med de nya i när det är någon som bytt. Fast jag kan ju minnas fel.

Annars springer du iväg och köper ett kontantkort för 50:- och skickar det ifrån det. Kan kanske vara värt det om han slutar.