Forumet - Vad ska jag göra med min bror??!!!

Vad ska jag göra med min bror??!!!

1503 0 7

Min broder som är 20 år har ett handikapp, detta har påverkat hela mitt liv då jag skäms så otroligt mycket för honom. Det är inte bara mig som han gör skada, mina föräldrar blir slagna konstant även jag. Under sina utbrott går mycket saker sönder. 

Idag gick han nästan över gränsen, vad så jävla nära att ringa polisen. Han kom och ville ha hjälp med en sak till min pappa, 2 minuter efter fick han ett utbrott. Kastade kamerajäveln i Tv:n där rök 19,000:-, kameran gick i bitar, stort hål i golvet och på väg till sitt rum flög en hel del skit också. Allt gick säkert på 25,000:-.....Är själv ~18 år och kan fan inte vänta tills man flyttar ut från detta hus och kan börja sitt sociala umgänge på riktigt.

Min bror är sjukt rädd för polisen, varje gång jag visar han polis sidan slänger han sig på mig och stänger ner sida snabbt. Har en sån jävla stor lust och bara ringa polisen så dom får ta grabben ifrån huset. Hade det varit en frisk människa som är straff myndig skulle han åka direkt bli dömd för misshandel, på mig och på mina föräldrar.

Vad säger ni ringa snuten och skrämma upp han?

Spana också in: