Forumet - vad ska jag göra när en vän behandlar mig så här?

vad ska jag göra när en vän behandlar mig så här?

480 0 35
Jag har en "vän" som jag känt i 6 år. emellanåt bråkar vi ganska ofta för hon har en satans attityd mot mig. det är bara mig av alla våra gemensamma kompisar hon bråkar med. innan julovet var hon sur för att någon hade spillt en chokladfläck på henens bilsäte å hon började genast anklaga mig! efter det så ignorerade hon mig i 3,5 vecka tills vi en fredag hade en bildlektion tillsammans då hon plötsligt började prata med mig som vanligt som att inget hade hänt. hon frågade om jag på lördag ville åka eckerö båten med henne och jag sa ja såklart.

Sedan på onsdagen veckan därpå blev de som vanligt igen hon satt och ignorerade mig under hela lektionen (1,5 h)
sedan dess har hon inte prata med mig det var 1,5 vecka sen. jag har skickat sms å frågat om de skulle bli någon resa i helgen och hon svarar inte, när jag skriver på msn loggar hon ut. idag gick hon bara förbi mig i skolan utan att säga ett ord.

vad ska jag göra? :'( alla mina kompisar säger åt mig att prata med henne men det går inte, vi har gemensamma vänner och hon total dissar mig framför alla våra vänner jag är grymt ledsen och vet inte vad jag ska göra?! varför behandlar hon mig så här snälla säg vad jag ska göra. står inte ut längre!!

Spana också in:

rocka_billy:

det gör jävligt ont när hon hela tiden umgås med min allra bästa vän och fryser ut mig som satan :( känns som det är vad hon vill. ta ifrån mig min bästa vän. hur kan någon vara så ond i själen???


Omoget beteende när man är runt 18.D är sorgligt men d verkar bara som om du passar när den andre är för upptagen för henne.En av mina vänner från 7:an/8:an eller vad d va började skära sig etc etc efter att hon blivit utfrusen i gruppen,d är hemskt att tänka på nu hur man har betett sig mot nån,värre att folk är kalla mot en än elaka. Men som sagt,fråga rakt ut vad som är hennes problem,om hon inte har nån förklaring får du helt enkelt inse att du nog inte passar in och dina "vänner" troligen snackar skit bakom ryggen på dig.
förstår inte alltså. vi var så jävla tajta förut. vi har haft många roliga stunder tillsammans vill jag lova. hon har aldrig bett om ursäkt för någonting hon gjort, en gång ringde jag å grät i telefonne å sa att jag älskade henne och det enda hon sa var " mm ja vet". jag är trött på att förlåta henne för ingenting. jag ska faktiskt ge upp. jag ska göra som du säger. i morgon eftermiddag har vi en bild lektion tillsammans, då jag även fyller år å vi ska alla ut å äta. tror inte ens hon kommer säga grattis, men i morgon på lektionen ska jag ta mig fan fråga ut henne. sen skiter jag i vad hon gör. det är bara jobbigt att hon fryser ut mig
SUKOF:

. Men usch, dominanta tjejer är inte att leka med


ne,usch,va den som "ledde" utfrysningen av min kompis [sad]vi va 4 pers,så blev ena utfrusen(fan va dålig jag känner mig nu,men man ville väl passa in),så blev d mer eller mindre slagsmål mellan mig och den dominanta som ville ha den tredje,hon som är snäll,nu är d jag och den snälla som är kompisar och den dominanta människan är borta,ingen gilla henne direkt.[smile]
rocka_billy:

önskar jag kunde banka vett i skallen på kvinnan. fan jag vill så gärna såra henne så hon får veta hur det känns! men skulle aldrig sjunka lika lågt som hennne.


Äh lägg av att vara sån mes. Så säger du bara för att du inte vågar göra något impulsivt. Ta upp kampen för de goda, kvinna. Sätt dit bruden så det stänker om det.

Tözen:

den dominanta människan är borta,ingen gilla henne direkt.[smile]


Det är så det ska vara!
Jag har också haft en kompis som bettet sig så mot mig, hon anklagade mig för varenda lite sak. Ifall jag sagt något och hon hade missuppfattat det så blev hon sur på mig och ville inte prata med mig på flera dagar. Hon var som 2 personer liksom,ibland hur snäll som helst men sen kunde hon bli arg när som helst och man var aldrig beredd, men det enda man kan göra är att visa att dem inte har kontrollen. Typ sen när hon pratar med dig så säg bara åt henne att dra, så får hon se att det inte är hon som kan tro att hon kan bestämma när ni ska vara vänner eller inte. För även om du gillar henne, så är en sån kompis ingetting att ha.. man ska inte behöva må dåligt tackvare sina vänner[no-no]
cannabis:

Har du pratat med din bästa vän om detta ?


Japp å hon säger bara " jag orkar inte höra om er två" sen säger hon att jag ska gå å prata med henne varje gång , för de första så går det inte att prata med henne och för det andra så är det hon som gör fel. blir så trött på att alla mina vänner säger " ååå ni ska alltid bråka försök bli vän med henne" men det är hon som börjar jämt. jag e inte självisk men det är sant.
B3ll4:

Jag har också haft en kompis som bettet sig så mot mig, hon anklagade mig för varenda lite sak.


shit vad det där stämmer in på henne. hon överreagerar på allt jag säger och blir sur för allting sen skyller hon alltid på mig, det som är så irriterande är att om någon annan av våra kompisar gör likadant skulle hon inte säga ett piss om det! fan vad hon måste njuta av att trycka ner mig.