Forumet - Vad ska jag göra nu?

Vad ska jag göra nu?

292 0 21
Det är så här att jag sa till min tjejkompis för ca 1 veckan sen att jag gillade henne mer än kompis.

Jag tyckte att jag fick ett "konstigt nej".. Hon sa typ först att hon inte visste liksom, sen typ något med kompisar.. Sen sa hon att hon ville hitta den rätta liksom. Sen började hon ursäkta sig för att hon inte har kunnat varit med mig på olika saker jag har frågat som vi kan göra ihop liksom..

alltså "konstigt nej"..

sen sa jag att jag hoppades att hon inte skulle börja undvika mig och att detta inte skulle förstöra vänskapen liksom.
Hon sa, men 100% säkerhet att det inte skulle göra de och de har de inte heller, så de är ju bra.

Sen nu så, tycker jag att får vibbar att hon gillar mig "mer än kompis" ändå. Känns lite störande men ändå inte. Så vet inte vad jag ska göra.
Ska jag bara dissa vibbarna och strunta i de.. eller ska jag inte göra de?

Spana också in:

Famps:

Det är så här att jag sa till min tjejkompis för ca 1 veckan sen att jag gillade henne mer än kompis.


Jag är med om precis samma sak fast det är jag som är tjejen i detta fall. Jag gjorde precis som henne första gången han sa det, kom på ursäkter och bortförklaringar men det berodde på att jag inte hade känslor för honom och ser honom mer som en kompis.
Tyvärr ger jag honom ibland signaler om att jag skulle vilja vara mer bara för att det känns så bra just då men sen ångrar jag mig eftersom man ger falska förhoppningar för den andra personen. Jag skulle liksom kunna tänka mig att mysa med honom men inte mer än så..

I ditt fall skulle jag kunna tro att hon antingen inte är intresserad eller så är hon osäker, kanske behöver få tid att se dig på ett annat sätt. Kan finnas olika anledningar till varför hon gör som men tänk på att du kan bli sårad om hennes känslor egentligen inte är besvarade. Prata med henne om det istället. Du har ju redan sagt att du vill ha henne så det vet hon ju om..
Fallingapart:

Prata med henne om det istället. Du har ju redan sagt att du vill ha henne så det vet hon ju om..


har tänkt så också men känns lite konstigt bara efter en vecka efter man har sakt att man gillar personen mer än kompis. Sen vet jag inte heller vad jag ska säga.
Jag kan liksom inte säga, typ "säg ärligt nu, vad har du för känslor för mig?".. de kan man ju typ inte säga. Sen kanske hon inte vill prata om de liksom. vad vet jag.
Famps:

Sen vet jag inte heller vad jag ska säga.


Ja jag förstår att det är svårt. Det är klart förvirrande om hon först sa nej och sen ger dig signaler.. Antingen är hon verkligen osäker eller utnyttjar hon situationen lite. Det är alltid trevligt när någon tycker om en och om jag utgår ifrån mig själv har jag nog utnyttjat situationen med att ge killen signaler bara för att det känns bra att komma i den stämningen på något sätt.. Kan också vara så att man vill ha känslor men man har det egentligen inte.. Hade en kille jag verkligen tyckt om berättat att han ville ha mig hade jag inte sagt nej ialf..

Men vad är det för signaler hon ger dig då?
Fallingapart:

Men vad är det för signaler hon ger dig då?


Varje gång vi får ögonkontakt så ler hon liksom.

Varje gång vi är själva och pratar så är det typ stelt prat om man säger så.. Har varit de till och med innan jag sa att jag gillade henne mer än kompis.

Sen typ så blir hon alltid lika glad när jag ringer henne [crazy] (vet inte om man kan ta de som signal).

Sen en massa andra Och detta kan väll vara liksom "kompis signaler" typ så.