Forumet - Vad ska jag göra nu?

Vad ska jag göra nu?

740 0 6
Mått riktigt bra dom senaste dagarna, kom över killen jag brukade gråta över och började må bra igen. Men såklart så skrev han precis, bara för att jävlas med mig. Tydligen har han en tjej nu enligt honom och nu kallar han mig desperat oskuld bara för han precis förlorat den. Vet dock inte om det är sant att han har tjej, var bara några dagar sen vi slutade prata och han har aldrig nämnt någon tjej. Förstår bara inte hur man kan vara sån elak människa som skriver sånt. Jag hade äntligen kommit över honom och så skriver han sånt här till mig. Han sa även elaka saker om mina "självmordstankar" Jag haft och säger att jag är psycho. Kan inte hjälpa att jag mår dåligt, allt är pågrund av honom. Allt han sagt och gjort mot mig. Ville bara att han skulle gilla mig tillbaks...även om jag tror att han inte förlorat oskulden o har tjej osv så mår jag endå Dåligt över det. Vad ska jag göra? Ska jag skriva något till honom eller vad? Han kallade gullet osv innan jag började kaxa mig mot honom lite. Det va då han tog upp tjejen osv.

Inga kommentarer

Senast ändrad 8 Mar 2015, 00:24 av pufffpufff
Tråden har 6 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

blocka, prata inte mer med honom. det är helt oväsentligt huruvida det han säger är sant eller inte, han vill uppenbarligen trycka ner dig. ta inte sån skit. hoppas du mår bättre snart och inser att den typen av personer inte är värda att tycka om. 
Ta bort honom ur ditt liv, han förtjänar inte att vara en del av det. Blocka honom på alla sociala medier och strunta i det han sagt. Du kan inte ta åt dig av det han säger då han bara vill jävlas med dig. Det finns mycket bättre människor där ute. Kram och lycka till Hjärta

Spana också in:

Jag tycker inte du ska ta åt dig. Han vill bara jävlas. Blocka honom. Ibland kan det kännas bättre att prata med någon om det här. En vän som står dig nära kanske?  Vad vet jag :) Och att vara oskuld eller inte, det spelar inte så stor roll. Om du oroar dig nått över det, gör inte det. Att vara oskuld är något killar faktisk tycker om. Att låta en kille ta ens oskuld kan betyda mycket för dom, det vet jag med egen erfarenhet. Så ta ett chillpill, blocka honom, och ta inte åt dig av något han sagt :)