Forumet - Vad ska jag göra?

Vad ska jag göra?

434 0 4
Vet inte hur jag ska börja direkt..
Har en kille som jag varit tillsammans med i 2 årstid nu.
Problemet är att förra året i sommras, uuhmm... aa de bara jobbigt att berätta detta.
En brud började på min killes jobb, hon har kille. Allting var väl som vanligt han sa: en ny tjej har börjat på mitt jobb, så sa jag: jaha okej. Så säger han: hon är skum, idag sa hon: om jag inte hade kille hade jag varit tillsammans med dig. Flippar ur totalt.. Tiden gick hon vart dumpad av sin kille, och en dag nånstans i juni skulle alla arbetskollegor på ''träff kväll'' för att återkalla en sådan träff för alla gamla arbetskollegor.
Han skulle gå, hon skulle vara där. Jesus.. Han kom aldrig hem den natten. Jag fick panik och fick en jävla massa svartmålningar. Självklart tänkte jag ''han har varit otrogen'' slaggat hos den där jäkla viddriga bruden. Jag ringde så klart, fick inge svar, signaler gick wipps slutade signaler gå. Ojojoj nu var jag riktigt jävla förbannad, jag hade lusten och bara skita i och stänga av luren och bara dra, vad fan gör jag här tänkte jag?
Jag fick förklaringen att han var hos sin killkompis och slaggade.
Fuck you.
1 år gick på det, här är jag. Litar inte på honom, har mina dagar väldigt ofta att jag känner för att vara frånvarande, andra dagar närvarande. Det leker med mig. Som att jag blivit totalt sårad. Nu har dem börjat smsa igen och jag har nog inte nämt det innan, dem smsade väldigt mycket en period.
För 2 månader sen, packade jag mina saker och drog utan att säga det, riktigt ful stil. Han ringde undrade varför det lät som att jag gick så fort vad jag höll på med?
Jag sa: jag ska dra.
Han sa: nej nej snälla älskling varför?
Vi tjafsade 2 timmar tidigare den dagen.
Jag sa: jag orkar inte mer, det finns ingenting du har att hämta från mig.
han ba: vad äre med dig, jag älskar dig som fan sluta snälla.
Ja ba: jag litar inte på dig. (jag nämnde det han gjorde alla dem dagarna hon och hela denna jävla fuckedup perioden jag fick gå igenom lidande)
Han sa: Ingenting hände den gången varför har du hakat upp dig på det så här länge?
Jag sa: jag har inte fått ett tydligt svar vart du varit och vad du höll på med.
Han berättade i telefon, svor på allt han äger och älskar, att han inte gjort något mot mig.
Samma kväll kom jag tillbaka hem.
Jag släppte det äntligen. Började sakta lita på honom igen.
Nu har dem börjat smsa igen, då hon blivit dumpad av min killes vän, och herregud...... hamnat där igen. Fyfan. Blev riktigt lack och så sa han: Alltså jag skulle aldrig bli tillsammans med min kompis ex, (hon) för vi killar gör inte så mot varandra (venne vad ni killar har för kodvänskap)
Iaf, vad fan ska jag göra nu? Det gör faktiskt ont inom mig jag faktiskt älskar honom otroligt mycket, han är allt i mitt liv, han lyser upp mina dagar, jag har också dåligt samvete för mitt beteende mot honom, hur jag är mot honom, iskall en dag nästa dag, kärleksfull, vad ska jag göra? Det är spring fram och tillbaka igår natt senast, höll han om mig och sa: du är bara min, min älskade kvinna. Men förihelvete tänker jag.. varför är jag såhär mot honom som en bitch? Är det jag allting är fel på?

Inga kommentarer

Senast ändrad 5 May 2014, 12:44 av Emblazz
Tråden har 4 svar. Sortera efter:
Du bör ta ett snack med honom om vad som hände den där kvällen och varför han inte svarat och allt och hur du kände då och under hela tiden och vad hur du känner när de smsar.

De där med att man inte blir ihop med ens kompis ex så har det att göra med att om man nu blir ihop och ska träffas blir det fel fel fel och jobbigt. Sen varför skulle man vilja bli ihop med en kompis ex? jag skulle inte det iaf hur snygg hon än skulle vara.

Du bör iaf berätta för hur du känner för honom och så så ska det nog ordna sig :)
Tycker inte du ska lita på honom förns det känns säkert. Du måste få ett ordentligt svar så därför tycker jag att du ska säga såhär; Du får välja mellan mig och henne. Om du vill ha mig, och om du älskar mig, så kräver jag en trygghetskänsla, och den kan jag bara få om du slutar smsa med den där tjejen.
Vill han ha dig, så väljer han dig, vill han inte det så..kanske det är slutet på er relation

Spana också in: