Forumet - Vad ska jag göra?

Vad ska jag göra?

580 1 7
Hej jag är en tjej på 15 år och blev ihop med killen jag gillat i drygt 2 år för 2 veckor sedan, vi började med att bara kramas och pussas men en kväll så var vi båda säkra på att vi var redo för sex. Det var jätte skönt. för 4 dagar sen så var vi och bada och satt i ångbastun tillsammans. Det började med pussar och sen frågade jag honom om jag fick suga av han, han svarade säkert och klart ja det är klart att du får! Jag gjorde det och han tyckte det var jätte skönt. Men nu dom senaste dagarna har han knappt pratat med mig eller någonting :( han har sagt att det är mig han vill ha och att han älskar mig men snälla hjälp mig jag vet inte vad jag ska göra :'( 

Inga kommentarer

Tråden har 7 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

Han kanske bara inte är på humör just nu? Exempelvis så älskar jag min sambo hela tiden men vissa dagar är man inte bara på topp och kanske inte lika social och framåt som vanligtvis. Det går tyvärr inte svara på varför din pojkvän knappt pratat med dig, men har du frågat honom hur han mår?
Han kanske bara behöver tid för sina egna tankar. Fråga honom imorgon om han vill komma hem till dig och hitta på något så ska du se att han är pigg på det. 

Spana också in: