Forumet - Vad ska jag göra?

Vad ska jag göra?

720 0 2
Hejsan! 

Jag är en tjej på 20 år som har ett litet problem. Det finns en kille som Jag har tänkt på konstant i tre dagar. Har träffat honom på några fester, men inte mer än så. Första gången jag träffade honom så satt vi och pratade länge, och vi klickade verkligen. Han är inte alls min typ utseendemässigt men så jäkla härlig som person. Väldigt Smart, rolig och intressant. Efter den gången så började vi prata lite smått på facebook. Sen kom livet imellan och jag glömde helt enkelt att svara honom. Nu i helgen var vi på samma fest igen och satt och pratade en del med, och jag märkte hur allt på sätt och vis stannade upp. Jag glömde bort alla andra i rummet där vi satt och pratade.

senare på kvällen mådde jag inte så bra så jag fick gå och lägga mig. Då kommer en gammal flamma in i sovrummet och ville hålla mig sällskap. Det slutar med att han kysser mig men jag säger snabbt att jag inte vill och inte är intresserad. Då kommer killen jag pratar om in i rummet och ser oss där i sängen tillsammans. Han säger bara oj och går ut därifrån. Efter det var han väldigt off och verkade inte vilja prata med mig för fem öre.

Det jobbiga är att jag tänkt på honom konstant nu sedan i fredags, märker att jag pratar om honom med mina vänner och skulle jättegärna vilja träffa honom. Då är frågan tycker han att jag är världens slampa som låg där med en annan kille och sen skriver till honom? Såg nog rätt illa ut i hans ögon... Och hur ska jag få tag på honom? Han har tagit bort sin Facebook och jag har inte hans nummer. Är det konstigt om jag söker upp honom på hitta.se och smsar? Han bor inte heller i samma stad utan ett par mil bort.

Saken är också den att jag ska ut och reda om ett halvår och vill egentligen inte inleda något seriöst, men jag kan inte sluta att tänka på honom. Vad ska jag göra?

Kommentarer (1)

Senast ändrad 12 Aug 2014, 00:41 av lollo_jag_
Tråden har 2 svar. Sortera efter: