Forumet - Vad ska jag göra?

Vad ska jag göra?

707 1 21

Hej! Jag är en snart 14 årig tjej som jämt är ledsen. Under den senaste tiden har jag känt mig utanför i min familj.

Min pappa hotar med .. Att avliva mina kaniner, Att han ska ta sitt liv, Att han ska skicka sitt gamla x på mig. Och hon är inte frisk. Hon låser alltid ut mig.

Min mamma skäller BARA på mig ALDRIG min bror,  Min  bror på 10 år Sparkar mig i huvudet HELA tiden och jag försvarar mig genom att nypa, Men det enda jag får är '' Du är stor nog att veta att man inte nyps''  Jaa jag är stor att veta det en min bror är med tillräckligt stor att fatta att det är farligt att få sparkar i huvudet.

Jag gråter mig till sömns hela tiden, Vad ska jag göra?  Hälsningar // En ledsen tjej.

Spana också in:


ellenstella:

Absolut inte!  Men dom har också ansvar över djuren, 5 kaniner 2 katter 2 hundar 19 hönor 3 råttor. Ska jag klara det själv varje dag?
Om du äger djuren.. Om inte, fortsätt strejka! Ha någon form av ljudinspelare till hands nästa gång din far kan tänkas hota dig med att ta sitt liv.

Därefter kontaktar du socialen, de kan nog hjälpa dig!    

ellenstella: Ja jag har en kompis, Men hon är inte så duktig på att lyssna :/
Jag tänkte mest så att du kan ha något riktigt stöd, och kanske vara med henne istället för att vara hemma när det är som jobbigast.

Skit i vad föräldrarna säger, om din bror attackerar dig har du en rätt att försvara dig! Han är inte precis 4 år och borde kunna förstå vad som är fel.

Idag fick jag skäll utav min mamma, efter skolan ska jag till farfar o farmor och jag har skadat min fot så jag kan inte gå så bra, då börja hon skrika "det var sista gången jag kör dig till skolan". Hon säger också att jah får köpa mina kläder själv men jag har inte råd,  hon ber mig dra åt helvete och att är en sjuk unge,  då skrek jag till henne " sluta skydda din son, jag finns jag med o jag är ditt barn,,!  Och nu är jag inte välkommen hem till henne ,  när jag väl var framme  vid parkeringen så kallade jag henne hora (som jag ångrar) och smällde igen bildörren.  Jag kunde knappt komma in i skolan så ledsen var jag.  Pappa är iallafall snällare :). 

Men att jag kallade henne hora ångrar jag som satan.


Carl hitman:
Socialen. Tycker att du borde prata med dem. Din pappa är ju uppenbarligen inte en lämplig förälder.
När pappa börja kalla mig för Fittunge osv så gick min droppe!  Även om jag inte fick berätta om våra hemma problem så berätta jag för psykologen på BUP och hon kommer ta kontakt med Socialen.. och hon ska be dom att inte skälla och anklaga mig för detta. För det lär iallafall pappa göra