Forumet - Vad ska jag göra?

Vad ska jag göra?

464 0 5
Jag har dejtat en tjej i ca 3 månader nu, så allt är väldigt nytt egentligen. det kändes jätte bra från dag ett. Och det tog bara typ 2 veckor innan vi sågs för första gången. Då träffades vi bara över dagen på en fika.
Sedan kom hon hälsade på mig helgen efter och det var asmysigt och vi hade det toppen.

Efter det bestämde vi hon skulle komma hälsa på mig helgen två veckor senare. Men hon överraskade mig spontant och hade kommit tidigare än planerat och väntade utanför min dörr några dagar tidigare än vi planerat. Vi bor en bit ifrån varandra.
jag blev asglad då och vi spenderade nästan 2 veckor ihop då. (Det var tänkt en helg) 
Under den perioden var det första gången vi hade sex med varandra oxå. Och alltid var jätte bra fram till sista dagarna då jag märkte av hon var distanstagande och ville inte ha någon fysiskt kontakt. Den dagen hon åkte hem då blev jag ledsen och vi pratade om det och hon sa då att hon inte hade några känslor för mig ännu med hon behöver alltid tid till att få det, och för henne växer känslorna med tiden. Men att hon tycker jätte mycket om umgås med mig och vi fortsätter på det sättet vi gjort.
Sedan efter det har det bara blivit bättre och bättre och vi har pratat med varandra i telefon nästan varje dag och vi har haft telefonsex och skickat nakenbilder och sådant till varandra nästan dagligen. Vi har typ skrivit 24/7 och pratat i telefon i timmar. 
Nu i mellandagarna var jag hos henne och skulle ha stannat fram till dagen innan nyår och åkt hem och firat själv. Men hon ville jag skulle stanna så jag blev kvar över nyår, totalt en vecka.
Och då var allt jätte mysigt och vi hade mycket sex och fysiskt kontakt från båda håll och vi hade jätte mycket sex och allt var mysigt fram tills kvällen dagen efter nyårsafton. Då började hon ta distans igen och undvek fysiskt kontakt precis som förra gången. Då blev jag ledsen igen på kvällen dagen innan jag åkte hem och vi pratade igen om det.
Jag frågade varför hon blev distanstagande men hon sa att det inte är något hon tänkt på hon gör och känner inte så från hennes sida utan hon tycker bara det är jobbigt om man klänger på varandra för mycket.
Hon sa oxå då att hon fortfarande inte har några känslor och hon behöver mer tid till det innan hon kan säganågot och hon inte kan säga någon tid på hur lång tid det tar. Och drt förstår jag oxå att det så klart inge är något man kan sätta tid på och jag vet ju vi ligger lite olik i känslorna och drt är väl så i början.
Hon sa oxå att jag övertänker allt på tok för mycket och den kan förstöra massor. Och att vi kanske ska ta några steg tillbaka för min skull. Eftersom jag tycker det är jobbigt och för vi är på olika plan.
Jag tror hon kan ha svårt att erkänna känslor för sig själv oxå för hon har blivit ganska sårad tidigare och råkat ut för en hel del.
Men när vi pratad i telefon mellan hon var hos mig och jag hos henne så har hon sagt att jag har lindat henne kring sitt finger. Men det sa hon när hon var onykter, hon har även köpt en del grejer till min hund som han kan ha hos henne när vi hälsar på och jag har fått träffa hela hennes familj. Och hon har sagt att hon aldrig låter någon träffa hennes familj innan de är tillsammans. Så då käns det ju iaf som hon har någon form av framtids tro.
Men nu efter i torsdagskväll när jag var ledsen har hon distanserat sig ännu mer. När jag åkte så skrev jag direkt på bussen ett långt medelande om hur trevligt jag haft det och att jag saknar henne redan massor. Och hon svarade då bara att det var roligt vi var här den här veckan och hon oxå haft det trevlig.
Hon skriver inte längre med massa hjärtan och puss smilis som hon gjort innan. Hon skriver mest bara random nu.
Och när jag åkte så sa vi att vi skulle höras av och ringa när jag var hemma. Men när jag skulle ringa så skrev hon att hon ville prata dagen efter i stället för hon ville vara med sin bror och kolla film ist den kvällen. 
Det är första gången som hon inte har viljat prata med mig sedan vi började prata och vi har fortfarande inte pratat i telefon ännu. 

Tror ni att det som hände i torsdags att jag blev ledsen då har förstört det vi hade?  Hon har ju tagit en jätte stor distans nu.
Inser ju hon behöver få lite space och kanske ska chilla några dagar men vad ska jag göra? 

Och vad tror ni? Finns en hel del som tyder på hon har känslor men ser ingen anledning för henne säga att hon inte har det om det nu inte stämmer. Och efter den här tiden så borde hon väl börja känna något iaf? 
Ska jag lägga ner trots jag inte vill det för jag har känslor för henne och vi har askul ihop?

Inga kommentarer

Tråden har 5 svar. Sortera efter:
Förstår dig, har inte varit med om samma situation men en liknade, hade en kille innan allt var jättebra mellan oss, vi hade mycket bra kontakt och han var mycket ärlig mot mig. Han var en stor del av mitt liv, kom ut ur en jobbig situation och han var den som fick mig känna mig lycklig just då i stunden. Nu efter allt så är han inte redo, han vill inte ha någon tjej överhuvudtaget. Känner mig ledsen och nästan lite sviken. Det var bra att han va ärlig mot mig och sa som det var, men kan inte släppa han. Han säger alltid att han saknar mig fast att det inte går, han kan vara inte ha tjej. Vi får väll se helt enkelt men klarar inte detta, det är bara för mycket. Har förlorat allt i livet, samt vänner också. Det är inte lätt, däremot tycker jag det är lite fel av henne att faktiskt vara sån mot dig, och leka med dina känslor. Det är hennes val vad hon vill göra men samtidigt ska hon inte ge dig känslor och sedan ta avstånd. Tycker du ska lämna henne ifred ett tag och sedan se hur allt blir och ta det längre fram i tiden annars är de lätt att du skadar dina egna känslor framöver. Ta tid för dig själv just nu och sedan se. Du är inte ensam.
Men jag vill inte bara ha sex, och hon har sagt att hon inte bara häller vill ha sex. Och vill hon bara ha sex så skulle hon ju kunna hitta det på närmare håll än hos mig. 

Spana också in:

Hon kanske vill hålla dig i avstånd för sex och sånt. Typ hon är inte redo för ett förhållande men hon vill inte såra dig samtidigt som hon vill ha sex med dig för om ni har såna hårda vaniljsex så vill hon ju ha kvar dig så, oroa dig inte så mycket, om hon inte visar några känslor så kan du väl börja träffa nån annan. Sen berätta det för henne och se hur hon reagerar eller ja du behöver inte träffa nån annan försök testa henne på nåt sätt se om hon verkligen vill ha dig så eller inte, men som sagt hårt vaniljsex är värt det.Glatt skålande