Forumet - Vad ska jag göra? (Tjejproblem)

Vad ska jag göra? (Tjejproblem)

360 0 1
Det finns en tjej i min klass som jag börjar små gilla och det är inte bara "fråga ut henne". Varför? Jo. Våran vänskap är lite konstig. Vi hatar varandra...fast inte. vi brukar reta varandra och säga att vi hatar varandra, sedan så brukar i bara skratta åt det. Jag minns inte hur det började alltihop, men det var en bra anledning minns jag. Men ibland när jag kollar på henne så gör hon ett litet flin mot mig och jag tänker inte så mycket på det. Men när vi hade en lektion så sa hon nåt retsamt (helt random) och jag bara pekade finger och hon gjorde det också, sen så tog jag upp min mobil (skulle skriva till
en kompis), då sa hon "jag skojade bara". Jag antar att hon trodde att jag tog illa upp eller att jag blev ledsen över det (men det blev jag inte). Tycker bara är lite konstigt att hon fick skuldkänslor när vi brukar små reta varandra ibland.
Men problemet är att jag små gillar henne, men vår vänskap är "lite annorlunda". Jag o hon brukar skriva till varandra ibland på t.ex snapchat. Jag brukar börja, men ibland så börja hon att skriva. Problemet är som sagt att jag vet inte hur jag ska fråga ut henne, för det skulle bara vara "akward". För jag tror på hennes perspektiv så skulle det inte vara likt mig. Jag vill prata med henne mer, men vet inte vad jag ska skriva till henne!? Vad ska jag göra? Tänker hela tiden om hon gillar mig eller inte, kan inte sluta tänka på det. Ps: Jag vet att jag låter lite paranoid, ber om ursäkt över det.

Inga kommentarer

Tråden har 1 svar. Sortera efter:

Spana också in:

Humm... nja asså du kan ju säga det om du vill men jag skull inte gjort det om jag var i den situationen. 
Har dock haft en sådan relation med en kompis men inga känslor för honom då utan bara kompisar typ. Jag kan tänka mig att detta händer. 
Att hon 1. kommer undervika dig i all evighet  
2. att hon skiter i det och att ni har en normal relation
3. hon känner likadant och ni blir ett lyckligt par
4. Hon gillar dig inte och blir lite skrämd så hon iggar dig ett tag sedan är det som vanligt elleeeer
5. Hon blir skrämd, iggar dig och sedan blir ni ett lyckligt par 

tänk på konsekvenserna...